Skip to content

Werder Bremen – Augsburg în Bundesliga. Andrei înceacă o cotă 1.85

Etapa a 6-a din prima ligă germană dă startul diseară pe Weserstadion din Bremen, pentru meciul dintre Werder și Augsburg. Pontul meu este în cotă 1.85.

Werder are cel mai nebun start de sezon dintre toate echipele, cu o medie de 4 goluri pe meci după 5 etape. In primele 4, atât ea cât și adversara au marcat cel puțin două goluri pe meci, și nu vorbim de echipe slabe. Mai întâi a făcut câte un 2-2 cu Wolfsburg și Stuttgart, apoi a venit acel meci antologic de la Dortmund, unde a fost condus- cu 2-0 în minutul 89, dar a câștigt cu 3-2 în fața vicecampioanei. A urmat o înfrângere cu 3-4 acasă cu Frankfurt, iar în ultima etapă a reușit primul meci fără gol primit, 2-0 la Bochum. Echipa lui Ole Werner a fost absolut încântătoare în acest sezon, în special pentru spectatorii neutri. Bremen este o echipă mare a Germaniei, dar abia a promovat și pe hârtie nu ar trebui să pună probleme celor de sus, dar o face în fiecare meci. Mbom, Salifou și Dinkci sunt indisponibili, iar Bittencourt, Buchanan și Stage sunt incerți.

Echipa probabilă Werder:
Pavlenka – Pieper, Veljkovic, Friedl, Weiser – Stage, Gross, Jung, Schmid – Ducksch, Fullkrug

BONUS URIAS! PARIU GRATUIT SI FARA DEPUENRE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Augsburg a început groaznic noua ediție de campionat; 4 înfrângeri, cu Freiburg, Mainz, Hoffenheim și Hertha. Doar pe Bayer Leverkusen a învins-o, în etapa a doua, dar și ea are tot 3 puncte în 5 etape, un start la fel de eșuat. Augsburg a tremurat până la final pentru a evita retrogradarea anul trecut, a reușit, dar mare lucru nu s-a schimbat de atunci. I-au luat pe Demitrovic și Berisha pentru atac și au investit 5 milioane pe fundașul Arne Maier de la Hertha, care nici nu e sigur că poate evolua, cel puțin diseară. Absențele sunt nenumărate pentru bavarezi; Oxford, Bazee, Strobl, Uduokhai, Dorsch Winther sunt indisponibili, iar Iago, Jensen și Maier sunt incerți. Nici nu au destui jucători să completeze banca de rezerve. Echipa trece prin momente grele, iar atâția accidentați vor conta în rezzultatul partidei de diseară.

Echipa probabilă Augsburg:
Gikiewicz – Bauer, Gouveleeuw, Iago, Gummy – Gruezo, Baumgartlinger, Rexhbecaj, Pedersen – Berisha, Demitrovic

Cota la victorie pentru gazde este 1.65. Probabil va ieși din cauza crizei de la Augsburg, dar Bremen a arătat că nu poate fi constantă, deci și un 2-0 sau 2-1 pentru ea în finalul meciului, ar putea duce la un 2-2. La fel se poate întâmpla și invers, dar mi-e destul de greu să cred Werder pierde acasă la dezinvoltura pe care o are. Partea cu „peste 2.5 goluri” este puțin mai periculoasă zic eu, pentru că n-ar fi chiar exlus un 2-0 sau 1-1. Cine se mulțumește cu o cotă mai mică, recomand doar peste 1.5 goluri, dar în mod normal ar trebui să vină 3. Un 3-0 sau 2-1 prin minutul 60 ar fi excelent.

PRIMESTI UN PARIU GRATUIT SI FARA DEPUNERE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. DOAR PRIN ACEST LINK

Pontul lui Andrei Belciug:
Werder Bremen – Augsburg- 1X și peste 2.5 goluri, cota 1.85

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE