Biletul Zilei

Werder Bremen – Augsburg în Bundesliga. Andrei înceacă o cotă 1.85

Etapa a 6-a din prima ligă germană dă startul diseară pe Weserstadion din Bremen, pentru meciul dintre Werder și Augsburg. Pontul meu este în cotă 1.85.

Werder are cel mai nebun start de sezon dintre toate echipele, cu o medie de 4 goluri pe meci după 5 etape. In primele 4, atât ea cât și adversara au marcat cel puțin două goluri pe meci, și nu vorbim de echipe slabe. Mai întâi a făcut câte un 2-2 cu Wolfsburg și Stuttgart, apoi a venit acel meci antologic de la Dortmund, unde a fost condus- cu 2-0 în minutul 89, dar a câștigt cu 3-2 în fața vicecampioanei. A urmat o înfrângere cu 3-4 acasă cu Frankfurt, iar în ultima etapă a reușit primul meci fără gol primit, 2-0 la Bochum. Echipa lui Ole Werner a fost absolut încântătoare în acest sezon, în special pentru spectatorii neutri. Bremen este o echipă mare a Germaniei, dar abia a promovat și pe hârtie nu ar trebui să pună probleme celor de sus, dar o face în fiecare meci. Mbom, Salifou și Dinkci sunt indisponibili, iar Bittencourt, Buchanan și Stage sunt incerți.

Echipa probabilă Werder:
Pavlenka – Pieper, Veljkovic, Friedl, Weiser – Stage, Gross, Jung, Schmid – Ducksch, Fullkrug

BONUS URIAS! PARIU GRATUIT SI FARA DEPUENRE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Augsburg a început groaznic noua ediție de campionat; 4 înfrângeri, cu Freiburg, Mainz, Hoffenheim și Hertha. Doar pe Bayer Leverkusen a învins-o, în etapa a doua, dar și ea are tot 3 puncte în 5 etape, un start la fel de eșuat. Augsburg a tremurat până la final pentru a evita retrogradarea anul trecut, a reușit, dar mare lucru nu s-a schimbat de atunci. I-au luat pe Demitrovic și Berisha pentru atac și au investit 5 milioane pe fundașul Arne Maier de la Hertha, care nici nu e sigur că poate evolua, cel puțin diseară. Absențele sunt nenumărate pentru bavarezi; Oxford, Bazee, Strobl, Uduokhai, Dorsch Winther sunt indisponibili, iar Iago, Jensen și Maier sunt incerți. Nici nu au destui jucători să completeze banca de rezerve. Echipa trece prin momente grele, iar atâția accidentați vor conta în rezzultatul partidei de diseară.

Echipa probabilă Augsburg:
Gikiewicz – Bauer, Gouveleeuw, Iago, Gummy – Gruezo, Baumgartlinger, Rexhbecaj, Pedersen – Berisha, Demitrovic

Cota la victorie pentru gazde este 1.65. Probabil va ieși din cauza crizei de la Augsburg, dar Bremen a arătat că nu poate fi constantă, deci și un 2-0 sau 2-1 pentru ea în finalul meciului, ar putea duce la un 2-2. La fel se poate întâmpla și invers, dar mi-e destul de greu să cred Werder pierde acasă la dezinvoltura pe care o are. Partea cu „peste 2.5 goluri” este puțin mai periculoasă zic eu, pentru că n-ar fi chiar exlus un 2-0 sau 1-1. Cine se mulțumește cu o cotă mai mică, recomand doar peste 1.5 goluri, dar în mod normal ar trebui să vină 3. Un 3-0 sau 2-1 prin minutul 60 ar fi excelent.

PRIMESTI UN PARIU GRATUIT SI FARA DEPUNERE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. DOAR PRIN ACEST LINK

Pontul lui Andrei Belciug:
Werder Bremen – Augsburg- 1X și peste 2.5 goluri, cota 1.85

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles