Skip to content

Vedem goluri în CFR Cluj – Sivasspor? Iată pontul nostru

CFR Cluj primește vizita turcilor de la Sivasspor în etapa a doua din grupele Conference League. Pariul nostru este în cota 1.67 și ar putea ieși încă de la pauză.

Clujenii vin după victoria 2-0 cu Universitatea Craiova, care ar trebui să le ridice moralul înainte de meciul de diseară. In primul meci din grupă, au scos doar un egal de la campioana din Kosovo, Ballkani, cu golul egalizator reușit în prelungiri de Yuri Matias. In campionat, „feroviarii” sunt pe locul 5, dar cu mai puține meciuri disputate fașă de fruntașe. Pe teren propriu, CFR  este destul de greu de ghicit; când face meciuri foarte bune, cum a fost acum cu Craiova, când pierde inexplicabil, cum a fost cu Botoșani sau Farul. Debeljuh este accidentat.

Echipa probabilă CFR Cluj:
Scuffet – Yuri, Burcă, Camora, Manea – Bordeianu, Boateng, Yeboah – Petrila, Deac, Malele

ULTIMA ZI DE PROMOTIE. PARIU GRATUIT SI FARA DEPUNERE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. DOAR PRIN ACEST LINK

Sivasspor are 4 puncte în campionat în urma a 4 egaluri din 6 etape jucate. Un început extrem de slab pentru echipa turcă și mult sub așteptări. Anul trecut a terminat pe locul 10 și s-a calificat în cupele europene câștigând Cupa Turciei, după ce a eliminat și campioana Trabzonspor în semifinale. In primul meci din grupă, a făcut 1-1 cu favorita grupei, Slavia Praga. Așa cum a spus și Dan Petrescu, și aici chiar fără să exagereze prea mult, la nivel individual, Sivasspor este mai bună, cel puțin în atac, unde îi are Musa și Gradel, jucători care au activat în Premier League, dar acum totuși nu mai sunt nici ei în floarea vârstei. Gradel a ajuns la 34 de ani, iar nigerianul Musa este la 29 de ani în acte, deci tot vreo 34 are și el în realitate.

Echipa probabilă de start Sivasspor:
Vural – Appindangoye, Goutas, Ciftci, Paluli – Yalcin, Ulvestad – Njle, Sabia, Gradel – Yatabare

CFR ar trebui să fie favorită datorită formei extrem de slabe a adversarilor și a terenului propriu, dar Sivasspor nu este o echipă de subestimat. A primit gol în primul minut cu Slavia Praga și apoi în 89 de minute plus prelungiri, n-au mai primit niciunul. Ar trebui să fie un meci tipic clujenilor, echilibrat și cu egal fie la pauză, fie la final. Un 0-0 la pauză sau un 1-1 final ar fi cât de poate de realizabil.

BONUS URIAS! PARIU GRATUIT SI FARA DEPUENRE DE 56 DE RON + 279 DE ROTIRI GRATUITE. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Pontul redacției:
CFR Cluj – Sivasspor- X pauză sau final, Cota: 1.67

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE