Skip to content

Ungaria – Italia. Andrei Belciug pariază în COTA 2.00

Probabil cel mai așteptat meci al ultimei etape din Liga Națiunilor va avea loc astă seară pe Puskas Arena din Budapesta între Ungaria și Italia. Ieri mi-a ieșit pontul la Austria – Croația, așa că merg din nou pe rezultatul final. Sper să fiu la fel de inspirat.

Ungaria pur și simplu a pulverizat adversarele din „grupa morții”, așa cum a fost numită după tragerea la sorți. Este pe locul 1 într-o grupă cu Italia, Germania și Anglia. In ultima etapă a învins-o pe Germania la Leipzig. Totuși, 3 titulari ai maghiarilor evoluează la RB Leipzig, deci n-a fost un teren atât de străin pentru ei. Inainte de asta, Ungaria a învins în Anglia cu 4-0, după ce câștigase și acasă cu 1-0. Are 10 puncte din 5 etape, cu două mai multe decât Italia.

Echipa probabilă Ungaria:
Gulacsi – Orban, Attila Szalai, Lang – Adam Nagy, Schafer, Kerkez, Fiola – Gazdag, Szoboszlai – Adam Szalai

Italia a învins-o pe Anglia și după ce era mai aproape de retrogradare, acum este la o victorie de câștigarea grupei. A mai câștigat doar cu Ungaria în această grupă, scor 2-1. Sunt destul de multe absențe importante în lot. Verratti, Tonali, Pellegrini și Immobile sunt accidentați. Să nu uităm că Italia a ratat a doua oară consecutiv prezența la Campionatul Mondial, iar acest meci e tot ce i-a mai rămas din 2022. Nu știu dacă mai sperau la locul 1 cu o etapă în urmă, însă acum au toate motivele să spere la semifinale.

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. NU ESTE NEVOIE DE DEPUNERE PENTRU A LE JUCA

Echipa probabilă Italia:
Donnarumma – Bonucci, Toloi, Acerbi – Barella, Jorginho, Cristante, Emerson, Di Lorenzo – Raspadori, Scamacca

Deși Ungaria a jucat excepțional pânâ acum și cu siguranță ar merita locul 1, s-ar putea ca realitatea să nu îi surâdă până la final. Jucătorii au reușit 4 meciuri incredibile și nu trebuie să le luăm din merite pentru că adverarii n-au fost motivați de această competiție. Cu toate acestea, Italia a reușit să o învingă, iar acum primește o șansă aproape de nicăieri pentru a câștiga grupa și a avansa în semifinale, deci un plus de motivație. „Squadra azurra” este una dintre cele mai cinice naționale de top și cred că va reuși cumva să câștige acest meci chiar și fără mulți jucători de bază. In ultimul timp n-a mai fost la fel de defensivă pe cum o știam, dar ne poate surprinde acum. Cred că va ieși 0-1 sau 0-2. Cota 2 pentru victoria Italiei este foarte mare, dar e de înțeles. Poate că ungurii vor câștiga din nou și să câștige grupa, dar mai degrabă aș zice că nu.

SUPER-PROMOȚIE! TE POȚI BUCURA DE 567 DE ROTIRI GRATUITE DACĂ TE INREGISTREZI ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE!

Pontul lui Andrei Belciug:
Ungaria – Italia- 2, cota 2.00

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE