Skip to content

Ultimul cartuș pe luna iunie. Bilet de neratat în COTA 16

Salutări! Se încheie o lună de coșmar pentru mine, începută cu rezultatele de neconceput din Liga Națiunilor, continuând la fel la Roland Garros și acum la Wimbledon. Culmea, la ponturile single, oferite separat, sunt pe plus cu aproape 3 unități, dar la bilete e dezastrul; vreau neapărat să prind acest bilet să trec pe plus cu câteva unități. Ieri am pierdut biletul în cota 15 doar la Peniston, celelalte 5 ponturi le-am anticipat corect. Am pregătit 7 meciuri, cam multe, dar cine vrea să joace, mai poate elimina din ele.

EXCLUSIV! POȚI CÂȘTIGA 250 RON LA O SINGURĂ MÂNĂ. JOACĂ 111 ROTIRI GRATUITE ȘI FĂRĂ DEPUNERE LA SIZZLING HOT DELUX. ÎNREGISTREAZĂ-TE PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK.

Nick Kyrgios s-a calificat cu emoții în turul 2, după set decisiv și nervi întinși la maxim din partea sa către spectatori și arbitri. Dar a câștigat până la urmă meciul pe care și l-a făcut greu singur, iar acum e timpul să își vadă de joc. Krajinovic este adversarul său, pe care l-a întâlnit de 3 ori în carieră și mereu l-a învins, e drept că meciurile au fost cu ceva ani în urmă. Sârbul e bun pe zgură, dar anul acesta s-a descurcat bine și pe iarbă, a ajuns în finală la Queen’s eliminând jucători dificili. Totuși, Nick este la un alt nivel și dacă se concentrează pe joc, ar trebui fără probleme să bată la 2 seturi diferență.

Shapovalov a reușit în sfârșit să câștige un meci, în 5 seturi cu Rinderknech. Semifinalistul de anul trecut este favorit să avanseze în turul 3. Brandon Nakashima nu este deloc un jucător rău și cred că îi va lua și el set. In prima rundă l-a învins pe Kuhn cu 3-1. Cred că va fi un meci echilibrat, de cel puțin 4 seturi. Posibil să vedem și 1-2 tie-break-uri.

Cressy vs Sock ar trebui să dureze cel puțin 4 ore. Cei doi se bazează enorm pe serviciu. Cressy joacă aproape exclusiv seriviciu-vole și deocamdată îi funcționează de minune. Ambii sunt în formă, dar Sock la un nivel mai scăzut. Cressy l-a învins pe Aliassime, o surpriză, dar nu chiar atât e mare. Sock a jucat și calificări, iar în primul tur a treut în 3 seturi de Zapata Miralles. Ar trebui să vedem peste 40-45 de game-uri în acest meci. Probabil vom avea minim două tie-break-uri, iar acest gen de meci rar se încheie în 3 seturi.

La feminin, Golubic va joca împotriva numărului 14 WTA, Barbora Krejcikova. Cehoaica a avut un an 2021 extraordinar, a câștigat și Roland Garros, dar între timp nu mai e o sperietoare. In primul tur, Krejcikova a câștigat în 2 seturi destul de lungi, primul în tie-break contra unei jucătoare care nu mai câștigase un meci pe iarbă din 2018. A întrerupt cu această ocazie seria de 3 înfrângeri la rând. De cealaltă parte, elvețianca a avut și ea 3 înfrângeri înainte de Wimbledon, iar în primul tur a învins-i 6-4 6-3 pe Andrea Petkovic. Cele două s-au mai întâlnit de 4 ori și și-au alternat victoriile. Este cel mai greu pont de pe bilet, set Golubic, dar sper că va reuși, este jucătoare de calitate.

Pe bilet mai am 3 meciuri ale româncelor, despre care toate detaliile sunt în articolul special pentru ele.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Biletul în COTĂ 16.15 a lui Andrei Belciug:
Filip Krajinovic – Nick Kyrgios- Handicap Seturi, Kyrgios (-1.5), cota 1.61
Denis Shapovalov – Brandon Nakashima- Peste 3.5 seturi, cota 1.52
Maxime Cressy – Jack Sock- Peste 3.5 seturi, cota 1.51
Viktorija Golubic – Barbora Krejcikov- Minim un set Golubic, cota 1.70
Kirsten Flipkens – Simona Halep- 0-2 scor corect, cota 1.43
Cori Gauff – Mihaela Buzarnescu- Peste 16.5 game-uri, cota 1.45
Ana Bogdan – Petra Kvitova- 2, cota 1.24

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE