Skip to content

Ultimele meciuri din prima etapă de Liga 1. Avem două recomandări

Am ajuns și în ziua 4 de Liga 1, iar gazdele încă n-au pierdut. Pentru astăzi nu avem cele mai interesante meciuri, însă ce ne interesează pe noi este să facem profit. Noi venim cu două ponturi, în cote de peste 1.70.

FC Botoșani a terminat pe 2 în play-out campionatul trecut, după ce a pierdut neașteptat un loc în primele 6 către finalul sezonului regulat. A prins un loc de baraj pentru Conference League, dar a fost învinsă de Universitatea Craiova. Nu par să se fi întărit în această vară, chiar din contră. Marius Croitoru a fost înlocuit cu Mihai Teja pe banca tehnică, iar câțiva jucători de valoare au părăsit clubul, și aici vorbim de Dawa, Braun și Enriko Papa. 

Chindia Târgoviște n-a făcut nici ea prea multe transferuri notabile; au venit Mihaiu, Daniel Popa și în apărare Boldor și Constantin Dima. Paul Iacob, Andrei Pițian și Daniel Florea s-au transferat la alte echipe din Liga 1 și alți patru, la echipe de liga a doua. Dâmbovițenii au trebuit să joace baraj cu Concordia Chiajna pentru a rămâne în liga 1, de care au trecut in extremis. Invinși în tur, au câștigat returul în minutul 90 pentru a duce meciul în prelungiri, apoi au învins la penalty-uri.

Două echipe care nu se află în cel mai bun moment și ambele vor încerca să nu piardă în primul rând. Botoșani nu i-a dat gol Chindiei pe teren propriu în 3 meciuri de când aceștia au promovat în 2019, în schimb în deplasare au obținut 3 victorii. Moldovenii ar trebui să fie ușor favoriți jucând acasă, dar un rezultat de egalitate este la fel de probabil.

Petrolul a promovat din postura de câștigătoare a ligii secunde, pe care a dominat-o încă de la început și n-a mai coborât din vârful clasamentului. Au făcut ceva achiziții pentru Liga 1; Gabi Tamaș, Jair (de la HJK Helsinki), Lucian Dumitru, Gicu Grozav s-au alăturat echipei. Și în meciurile de pregătire s-au descurcat bine.

FC Voluntari a terminat pe 4 sezonul trecut, cea mai bună clasare din istoria clubului. Au jucat excelent pe tot parcursul anului, cu excepția câtorva partide din play-off. Per total și-au meritat locul, fără dubii. Au plecat câțiva jucători, au venit alții… lotul pare puțin mai neexperimentat odată cu plecarea lui Tamaș, Budescu și Briceag. La fel, și Ion Gheorghe plecat la Sepsi este o pierdere grea. Au venit fundașii Meleke, Matricardi, Aliji, plus Mihai Răduț și Daniel Florea în atac.

Atmosfera de pe „Ilie Oană” e mereu intensă și jucătorii Petrolului vor primi un imbold din partea suporterilor, dar cota de peste 3 a ilfovenilor este cam mare. Au jucători mai valoroși și n-ar trebui să piardă în această deplasare.

E ZIUA TA NOROCOASA! AI 123 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT DOAR LA VERIFICAREA CONTULUI. TREBUIE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK.

Recomandările redacției:
FC Botoșani – Chindia Târgoviște- 1X și sub 2.5 goluri, Cota: 1.76
Petrolul Ploiești – FC Voluntari- X2 și sub 3.5 goluri, Cota: 1.79

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE