Skip to content

Udinese – Roma. Pariem în COTA 2 pe un nou meci tacticizat, marca Mourinho

Ultimul meci al zilei în Serie A se va juca pe Dacia Arena din Udine între echipa locală și AS Roma. Pariul nostru este în cotă 1.98 și ne punem toate speranțele în maestrul Mourinho.

Udinese a pierdut etapa de deschidere oarecum așteptat împotriva campioanei AC Milan, apoi a făcut doar un 0-0 acasă cu Salernitana. Au urmat însă două victorii importante pentru moral, cu Monza și Fiorentina, ambele la limită. Udinese este o echipă destul de puternică încât să nu aibă grijile retrogradării, dar nu îndeajuns de bună pentru a concura pentru cupele europene. In atac îi are tot pe Deulofeu și Beto, ca în sezonul trecut. De la ei va veni principalul pericol pentru romani. Primul agil și iute, al doilea, atacant clasic de careu, înalt și puternic. Masina și Buta sunt indisponibili.

Echipa probabilă Udinese:
Silvestri – Nuytinck, Perez, Becao – Walace, Makengo, Lovric, Udogie, Pereyra – Deulofeu, Beto

JOACA ACUM 200 DE ROTIRI GRATUITE DOAR PE LASVEGAS.RO LA JOCUL 20 SUPER HOT. DOAR PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ

AS Roma este lider în Italia, la egalitate cu Atalanta, 10 puncte din 4 etape. După victoriile cinice cu 1-0 din primele două etape cu Salernitana și Cremonese, Roma a scos un egal de pe terenul lui Juventus, apoi a câștigat 3-0 cu Monza. Echipa este eficientă, iar venirea lui Dybala aduce un plus considerabil în atac. Argentinianul a reușit o dublă în ultima etapă, primele sale goluri la noul club. Un singur gol a primit Roma în 4 etape, și acela de la Vlahovic, poate cel mai bun atacant din campionat. Apărarea funcționează ceas și va fi greu pentru echipele mici să marcheze goluri în aceste condiții. Kumbulla, El Shaawawy și Zaniolo sunt accidentați.

Echipa probabilă AS Roma:
Patricio – Smalling, Ibanez, Mancini – Matic, Cristante, Spinazzola, Karsdorp – Pellegrini, Dybala, Abraham

In sezonul trecut, Roma a scos doar un punct din deplasarea cu Udinese, datorită unui gol din penalty venit în prelungiri. In general însă Roma câștigă aceste meciuri, iar cota de 2 pur și simplu este prea mare să nu fie jucată. Dacă marchează primii, Udinese nu mai revine. Sunt toate șansele să vedem o nouă victorie la limită, 0-1 sau 1-2 scor final.

PRIMESTI ACUM 200 DE ROTIRI GRATUITE LA 20 SUPER HOT DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE!

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Udinese – AS Roma- 2, Cota: 1.98

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE