Biletul Zilei

Ucraina – Scoția, meci decisiv pentru Liga A. Pariem în COTA 2.20

Meci de mare interes în Grupa 1, Liga B a Ligii Națiunilor, pentru că aici se va decide cine promovează în prima divizie, alături de cele mai puternice naționale. Ucraina – Scoția se va disputa la Cracovia, de la 21:45.

Ucraina era în pole-position pentru a prinde locul 1, dar a fost învinsă în urmă cu două etape de Scoția cu 3-0 și i-a cedat locul. Nu mai poate pierde locul 2, dar asta nu o ajută cu nimic. Principalul scop pentru acest meci este victoria, care ar readuce-o pe 1. Doar un egal cu Irlanda a mai făcut, în rest are 3 victorii la zero. Sydorchuk este suspendat.

Echipa probabilă Ucraina:
Lunin – Kryvtsov, Kacharaba, Zabarnyi – Ignatenko, Pikhalyonok, Mykolenko, Tymchyk – Mudryk, Zubkov, Yaremchuk

SUPER-PROMOȚIE! PRIMESTI ACUM 567 DE ROTIRI GRATUITE DOAR DACA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Scoția are 12 puncte, cu două mai mult decât Ucraina și are astfel nevoie doar de un egal pentru a promova. A pierdut doar în deplasarea din Irlanda, cu 3-0, în rest are doar victorii. Ultimul meci a fost ceva mai complicat, tot în compania Irlandei, pe care a reușit să o întoarcă de la 0-1 pentru a câștigat cu 2-1. Sunt câteva absențe importante în lot, printre care Tierney, accidentat, și McTominay, suspendat. McKenna, Patterson și Hickey sunt și ei indisponibili.

Echipa probabilă Scoția:
Gordon – Porteous, Hendry, Taylor, Ralston – Gilmour, McGregor – McGinn, Christie, Armstrong – Adams

După ce au rarat calificarea la Campionatul Mondial în urma barajului cu Țara Galilor, ucrainenii au acum șansa de obține premiul 2, o calificare în prima ligă a Nations League. Victoria cu 5-0 contra Armeniei de etapa trecută ar trebui să le fi dat un impuls moral, iar acum, „acasă”, să forțeze calificarea, contra unei adversare pe care a învins-o recent în primul tur al acelui baraj pentru Mondial. Și cu jucători de bază lipsă la oaspeți, este o șansă bună pentru Ucraina de a se alătura naționalelor de top.

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. NU TREBUIE SA DEPUI NIMIC

Pontul redacției:
Ucraina – Scoția- 1, Cota: 2.20