Biletul Zilei

“U” și CFR se întâlnesc astăzi după 7 ani în derby-ul clujean. Pontul nostru este în COTA 3.00

Nu doar că se întâlnesc prima dată din 2015, dar vor juca de două ori în 3 zile, pentru că duminică au meci de campionat, tot cu U Cluj gazdă pe Cluj Arena. Va fi un duel interesant între cele dou în Grupa B a Cupei României, în care deja am avut o surpriză imensă, cu CSM Alexandria din Liga 3 care a scos un egal 2-2 cu liderul din Liga 1, Farul Constanța.

U Cluj este în mare revenire de formă de la venirea lui Eugen Neagoe pe bancă și a avut o serie de 5 meciuri fără înfrângere. Etapa trecută a pierdut 2-0 cu Farul și este pe locul 14 cu 14 puncte, dar recuperează teren. In mod normal, prioritatea ar trebui să fie meciul de peste 3 zile, pentru că în campionat au mai mare nevoie de punct decât în cupă.

Echipa probabilă U Cluj:
Gorcea – Pițian, Ispas, Briceag, Vlădoiu – Purece, Simion, Bic – Fulop, Hofman, Bălan

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. FARA DEPUNERE, ROTIRILE LE PRIMESTI AUTOMAT LA VALIDAREA CONTULUI

CFR Cluj este într-o formă incredibilă, cu 5 victorii și un egal în ultimele 6 meciuri, incluzând dubla victorie din cupele europene cu Slavia Praga. Este de așteptat ca Dan Petrescu să menajeze jucătorii de bază pentru meciurile cu mai mare însemnătate. CFR a arătat în ultimii ani că nu o interesează Cupa României. In ultimele 3 ediții a fost eliminată de Botoșani, Poli Iași și CS U Craiova încă din primul tur pentru echipele de Liga 1 în vechiul format.

Echipa probabilă CFR Cluj:
Sava – Bălan, Billong, Mbaye, Braun – Cvek, Hoban, Gîdea – Roger, Birligea, Janga

La prima vedere, U Cluj ar trebui să fie mare favorită, dar și rezervele CFR-ului vor da totul pentru că oricum alte meciuri probabil nu vor prinde în campionat sau Conference League. Problema este că pentru ambele, meciul de campionat de peste 3 zile valorează mai mult, iar un pariu pe acest meci este riscant, oricare ar fi acela. Ce este destul de probabil, este că vor fi puține goluri, un meci echilibrat fără o învingătoare.

SUPER-PROMOȚIE! PRIMESTI ACUM 567 DE ROTIRI GRATUITE DACA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Pontul redacției:
U Cluj – CFR Cluj- X, Cota: 3.00