Biletul Zilei

U Cluj – Petrolul în Superliga. Recomandarea noastră

Etapa a 4-a deja în prima ligă a României și clasamentul încă pare departe de a fi așezat. FCSB și U Craiova sunt la coadă, iar Botoșani și Voluntari pe podium. Dar până la urmă asta reflectă corect realitatea din startului de campionat. Pentru duelul de la Mediaș dintre U Cluj și Petrolul, avem o propunere în cotă 1.72, care e îndeajuns de bună ținând cont de cât de greu este de anticipat deznodământul acestui meci.

U Cluj nu pierduse în primele două runde cu FCSB și U Craiova, iar viitorul părea promițător, dar un simplu cartonaș roșu i-a dat peste cap cu totul în deplasarea de la Pitești cu FC Argeș. Clujenii conduceau cu 1-0 încă din start, dar eliminarea lui Florin Ilie la scurt timp înainte de pauză a dus la un colaps, primind 3 goluri în următorul sfert de oră de joc. Este o lovitură de moral pentru jucătorii lui Erik Lincar, care nu se vor putea baza nici pe sprijinul publicului de pe Cluj Arena, meciul jucându-se în Sibiu, la Mediaș. Deși nu se poate spune că au început dezastruos campionatul la revenirea în Liga 1 din pricina adversarilor dificili, “U” are doar două puncte și este alături de alte 3 formații pe locul 14. Situația nu e roz, iar acum au de înfruntat o formație în și mai mare foame de puncte.

TE ASTEAPTA 299 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK.

Petrolul Ploiești este penultima în Superligă prin înfrângerile cu Voluntari și UTA. Egalul de etapa trecută cu Sepsi le-a adus primul punct. Covăsnenii veniseră pe „Ilie Oană” după o deplasare epuizantă în Slovenia în cupele europene, iar ploieștenii au încercat să profite la maxim, însă n-au reușit. Tamaș a deschis scorul cu o lovitură de cap după o oră de joc, dar Sepsi a găsit calea spre golul egalizator și Tudorie a marcat golul care a și stabilit rezultatul final, 1-1. Petrolul funcționează mult mai bine acasă în fața propriilor suporteri. In acest meci pe teren neutru, un egal n-ar trebui să fie o mare problemă, cu toate că o victorie ar ajuta-o enorm. Dar trebuie să și poată. Ii așteaptă meciul de acasă cu Rapid de săptămâna viitoare, poate acolo să aibă motivația mai mare de a forța cele 3 puncte.

Cele două au promovat împreună din liga a doua în acest an, iar acolo Petrolul a câștigat ambele meciuri din sezonul regulat, dar a pierdut și a făcut egal în play-off, când ploieștenii erau deja în mare măsură promovați. Dacă cineva câștigă acest meci, probabil aceea a fi Petrolul, dar probabil vom avea un meci echilibrat și acesta este pariul nostru.

PRIMESTI 299 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT FARA DEPUNERE. PROFITA ACUM DE PROMOTIA DE PE SUPERBET. INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK.

Recomandarea redacției la U Cluj – Petrolul:
X pauză sau final, Cota: 1.72