Biletul Zilei

“Tun” de 3.200 RON. Iti place sa pariezi pe goluri? Nu rata biletul plasat de Florin Vintila.

Comunitate! Salutare. Sunteti pregatiti sa numaram golurile din aceasta seara? Florin Vintila ne ajuta un bilet plasat exclusiv pe goluri. Asteptam spectacol in 11 meciuri si un posibil castig de 3.200 RON. Sa fie SHOW.

Florin ne-a obisnuit sa incerce aproape zilnic astfel de variante. Pariurile pe goluri s-au dovedit a fi de foarte multe ori reteta castigatoare. Astfel de propuneri se bazeaza in mare masura pe statistica. O serie de dueluri in care cifrele ne indreapta catre meciuri cu multe reusite. 

Pe fiecare pariu avem nevoie de minim doua goluri. 

JOCI GRATIS ACEST BILET SI FARA DEPUNERE. 44 RON PENTRU PARIURI SI 222 DE ROTIRI GRATUITE. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK

Sunt 11 evenimente pe biletul plasat de Florin. Pare imposibil un astfel de scenariu? Noi zicem ca nu. Florin a plasat 200 de RON pe acest bilet. 

Puteti incerca biletul plasat de Florin. Alegerea finala va apartine. NU trebuie sa plasati aceeasi suma. 

Fiecare parior trebuie sa joace dupa o anumita strategie si sa-si formeze propriul buget.

Noi doar va prezentam biletele jucate de noi. Inspiratia voastra poate sa faca diferenta. Fiecare trebuie sa-si joace bugetul rezervat pariurilor asa cum considera. 

Pumnii stransi pentru biletul jucat de Florin Vintila. 

SUPER PROMOTIE! ASTAZI PARIEM FARA DEPUNERE. 44 RON PENTRU PARIURI SI 222 DE ROTIRI GRATUITE. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK

Biletul jucat de Florin Vintila
Leverkusen – Atalanta – intre 2-5 goluri, Cota: 1.32
Lyon – Porto – intre 2-6 goluri, Cota: 1.28
Basel – Marseille – intre 2-6 goluri, Cota: 1.25
Copenhaga – PSV – intre 2-6 goluri, Cota: 1.25
LASK – Slavia Praga – intre 2-6 goluri, Cota: 1.25
Galatasaray – Barcelona – intre 2-6 goluri, Cota: 1.25
Crvena Zvezda – Rangers – peste 1.5 goluri, Cota: 1.28
Frankfurt – Betis – intre 2-6 goluri, Cota: 1.25
Alkmaar – Bodo/Glimt – intre 2-6 goluri, Cota: 1.25
Rennes – Leicester – intre 2-6 goluri, Cota: 1.25
Feyenoord – Patizan – intre 2-6 goluri, Cota: 1.25
Cota totala: 12.89

Miza: 200 RON
Posibil castig: 3.192 RON
Cod bilet: 9925-WLQFTW

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles