Biletul Zilei

TREI SOLIȘTI PENTRU O COTĂ DE 8.00!

Pe langa cota 2, astazi voi mai paria pe un bilet. Poate o sa radeti cand o sa vedeti cota aia de 3.70 acolo, dar cititi argumentele mele si apoi analizati si voi. Indiferent de decizie, este clar ca biletul nu merita jucat cu o suma mare de bani. 

FĂRĂ DEPUNERE! DOAR PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 89 DE ROTIRI GRATUITE

In Austria se joaca ultima etapa din sezonul regulat. Cu o victorie, Ried se califica in play-off. Trebuie sa o bata pe Sturm Graz, echipa deja calificata. Ried le poate scoate din primele 6 pe Austria sau Rapid Viena, deci doi granzi pe care Sturm nu cred ca si-i doreste in play-off. Pe langa miza uriasa, Ried e o echipa foarte buna pe teren propriu. Are patru victorii consecutive acasa, unde nu a mai pierdut de exact un an! Da, cota este enorma, dar eu o sa o speculez pe miza medie. 

Dan Petrescu nu se joaca. Clujenii sunt din nou cu o mana pe titlu. Victorie cu Dinamo, o echipa cu mari probleme, e ordin la Cluj.

Argumentul pentru care am pariat pe FCSB este acela ca Voluntari si-a atins deja obiectivul iar jucatorii s-ar putea sa fie mai relaxati diseara. De partea cealalta, fotbalistii de la FCSB trebuie sa-l mai imbunezepe Becali dupa infrangerea de la Arges. 

JOACĂ FĂRĂ DEPUNERE! 89 DE ROTIRI GRATUITE LA SUPERBET DOAR PRIN ACEST LINK! 

Biletul pe care am pariat arata asa:
(Ora 17:30, Romania, Liga 1) CFR Cluj vs. Dinamo- 1, Cota: 1.30
(Ora 18:00, Austria, Bundesliga) Ried vs. Sturm Graz- 1, Cota: 3.70
(Ora 20:30, Romania, Liga 1) FCSB vs. Voluntari- 1, Cota: 1.65
Cota finala este 7.94

485 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles