Biletul Zilei

Torino – Sassuolo în Serie A. Pontul lui Andrei în cota 1.84

Avem o zi de duminică fără niciun meci tare în prima ligă italiană, dar nu trebuie să fie mereu derby-uri pentru a putea face profit. Nu vreau să zic că sunt „bani pe jos” la acest meci, pentru că o surpriză oricând poate să apară, dar am încredere destul de mare în acest pariu.

Torino a început decent noul sezon, este pe locul 9, cu 10 puncte în 6 etape, la egalitate cu cealaltă echipă din oraș, Juventus. FC Torino este o echipă puternică pe teren propriu, dar a disputat acasă doar două din cele 6 meciuri, în care nu a primit gol. A făcut 0-0 cu Lazio și a învins-o pe Lecce cu 1-0. Le-a învins și pe celelalte două nou-promovate, cu 2-1. Cele două înfrângeri au venit în fața unor adversari de top, Atalanta și Inter. In general își respectă statutul de favorită. Etrit Berisha este în continuare accientat, iar Ricci și Miranchuk sunt incerți, dar ar putea juca.

Echipa probabilă Torino:
Vanja Milinkovic-Savic – Ricardo Rodriguez, Buongiorno, Djidji – Lukic, Linetty, Vojvoda, Lazaro – Seck, Vlasic, Sanabria

UN LUP DE MILIOANE! PRIMESTI 100 DE ROTIRI GRATUITE LA CYBER WOLF DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Sassuolo este departe de felul în care obișnuia să se prezinte în sezoanele anterioare. Are același număr de înfrângeri ca Torino, numai două, dar are 3 egaluri. Este pe locul 14, cu doar 4 goluri marcate. Sassuolo obișnuia să fie o echipă care să marcheze cu oricine, dar acum nu mai pare capabilă. In ultima etapă, la Udine, a condus cu 1-0 la pauză, dar n-a avut nicio șansă în partea a doua și scorul final de 3-1 a fost cât se poate de meritat. Sunt și foarte multe absențe în lotul pentru acest meci; Berardi, Defrel, Erlic, Muldur, Hamed Traore și Ruan sunt indisponibili.

Echipa probabilă Sassuolo:
Consigli – Ferrari, Ayhan, Rogerio, Toljan – Maxime Lopez, Thorstvedt, Frattesi – Kyriakopoulos, Lauriente, Pinamonti

Meciurile directe de pe „Olimpico Grande Torino” au fost aproape toate câștigate de gazde în ultimii ani, cu excepția ultimului, care s-a terminat 1-1, când Sassuolo a egalat pe final de meci. Nu vor mai avea acest noroc încă o dată. Torino este fără dubii echipa mai bună în acest moment și orice alt rezultat decât victoria ei, ar fi o surpriză. Sassuolo și așa nu juca nimic, acum le lipsesc și jucători de bază. Meci clar de 1 solist.

PROMOTIE NOUA! AI ACUM 100 DE ROTIRI GRATUITE FARA DEPUNERE SI FARA CONDITII DE RULAJ LA CYBER WOLF. DOAR PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
Torino – Sassuolo- 1, cota 1.84

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles