Skip to content

Țara Galilor – Polonia. Incercăm o COTĂ 1.90 pe goluri

Grupa 4 din Liga Națiunilor poate stârni mai mult interes prin meciul de la retrogradare, unde acum la urmă se va decide cine rămâne în Liga A. Propunerea noastră este în cota 1.90.

Țara Galilor a pierdut din nou, acum 3 zile, cu 2-1 contra Belgiei. Are un singur punct în grupa din care mai face parte Olanda. Acel punct l-a obținut acasă contra Belgiei, scor 1-1. In rest, doar înfrângeri cu 2-1 sau 3-2 pentru echipa lui Bale, care este anunțat ca titular și astăzi. Chiar dacă galezii nu au obținut puncte, au marcat de fiecare dată. Calculele sunt relativ simple pentru a scăpa de ultimul loc; au nevoie de victorie. Golaverajul îl au deja mai bun decât polonezii, iar cum în tur au pierdut la un singur gol diferență, ar egala scorul la general în meciurile directe. Jucând acasă, au șansa lor de care ar putea să profite, când probabil nici ei nu mai sperau că pot evita retrogradarea cu un singur punct obținut în 5 etape. Aaron Ramsey și Joe Allen sunt accidentați, iar Ampadu și Mephan sunt suspendați.

Echipa probabilă Țara Galilor:
Hennesey – Rodon, Norrington-Davies, Cabango – Matthew Smith, Morrell, Neco Williams, Roberts – James, Bale, Moore

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. FARA DEPUNERE, ROTIRILE LE PRIMESTI AUTOMAT LA VALIDAREA CONTULUI

Polonia a pierdut la zero ultimele două meciuri, cu Belgia și Olanda, asta după ce în primele 3 etape marcaseră câte cel puțin un gol pe meci. A primit 12 goluri, având cea mai slabă apărare din grupă, iar asta sa datorat în mare măsură înfrângerii din Belgia cu scorul de 6-1. Pentru a rămâne în cea mai valoroasă ligă, trebuie să nu piardă meciul de astăzi, misiune deloc simplă. Forma polonezilor nu este deloc bună și nici n-au întâlnit adverare cu care să își poată ridica moralul. Este calificată la Mondialul din iarnă, la fel ca Țara Galilor, deci nu ar fi chiar o tragedie dacă ar retrograda în această competiție semi-oficială, căreia puține echipe i-aua acordat mare interes. Dar cu siguranță vor încerca să scoată măcar un egal.

Echipa probabilă Polonia:
Szczesny – Glik, Kiwior, Bendarek – Linetty, Krychowiak, Zalewski, Frankowski – Szymanski, Zielinski – Lewandowski

Va fi un meci de care pe care din moment ce gazdele au nevoie obligatorie de victorie. Polonia poate se va mulțumi să se apere, dar puțin probabil să nu încerce să se folosească de starul Lewandowski. După două meciuri fără gol marcat, ar cam fi timpul pentru polonezi să înscrie. Galezii vor marca acasă. Au toate motivele să o facă.

SUPER-PROMOȚIE! PRIMESTI ACUM 567 DE ROTIRI GRATUITE DACA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Pontul redacției:
Țara Galilor – Polonia- ambele marchează, Cota: 1.90

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE