Skip to content

Suntem puși pe fapte mari! Avem un bilet bonus pe goluri! COTĂ 14

Salutări, comunitate! Avem astăzi ultima etapă de Premier League, La Liga și Serie A, așa că v-am pregătit un bilet din 4 meciuri pe cele 3 campionate. Să încheiem și noi sezonul într-o notă pozitivă!

Alaves este deja retrogradată de pe ultimul loc, iar meciul cu Cadiz va fi ultimul în primul eșalon. Cadiz, cu o victorie s-ar salva aproape sigur. Chiar și un egal ar fi de ajuns dacă Mallorca pierde la Osasuna, deloc improbabil. Alaves nu a mai bătut-o acasă pe Cadiz din 2003, dar totuși a câștigat în deplasare în returul acestui sezon, scor 2-0. Dacă a dat două în deplasare, de ce n-ar da măcar unul acum la ultima prezență în La Liga. Andaluzii au miză mult mai mare și trebui să joace la victorie, imposibil să nu marcheze o dată. In mod normal, acest meci ar fi de x2 și GG, dar e posibil să vedem o tresărire de orgoliu din partea fostei finaliste de Cupă UEFA. Cele două și-ar putea împărți reprizele.

AI UN PARIU GRATUIT DE 30 RON ȘI 50 DE ROTIRI GRATUITE. NU TE COSTĂ NIMIC. DOAR TREBUIE SĂ-ȚI FACI CONT PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK.

In Serie A are loc un duel similar cu cel prezentat mai sus, joacă locul 20 cu locul 18, Venezia vs Cagliari, unde sarzii sunt obligați la victorie și speră ca Salernitana să nu bată acasă pe Udinese pentru a se salva de la retrogradare. Venezia deși nu mai are miză de câteva etape, în ultimele 5 meciuri a înscris, iar în ultimele două nu a pierdut. Cagliari probabil va marca pentru că va ataca, dar probabil va și primi gol, la cât de slab e organizată, în fața unei echipe a Veneziei aflate la ultimul meci în prima Ligă, de unde vrea să iasă cu capul sus. Aceste două echipe parcă sunt ceva mai deschise în joc decât Alaves și Cadiz, așa că plusăm cu încă un gol.

Ultima etapă și în Premier League, Brighton este un dintre echipele fără emoții și fără miză în acest moment, n-are un sezon prea bun pe teren propriu, dar din deplasări au luat destule puncte încât să se situeze la jumătatea clasamentului. Londonezii, de cealaltă parte, o mai pot depăși pe Manchester United pentru un loc de Europa League. Au asigurat locul de Conference League, dar cu ceva ajutor din partea lui Crystal Palace în meciul cu „diavolii roșii”, ar putea reveni în competiția în care au ajuns tocmai până în semifinale în acest an. Ultimele 6 meciuri directe s-au încheiat la egalitate, ceva rar întâlnit, mai ales că în toate s-au marcat multe goluri. Așteptăm și acum câte un gol în ambele porți.

Leeds are nevoie de puncte ca de aer, trebuie să bată la Brentford și să spere că Burnley nu va face la fel cu Newcastle; sau să scoată un egal și să spere la o înfrângere a lui Burnley. Totuși, considerând forma gazdelor, aceste scenarii sunt destul de greu de realizat. Brentford nu se mai teme de nimeni, joacă la victorie toate meciurile, etapa trecută a dat 3 goluri pe Goodison Park lui Everton, care și ea avea mare nevoie de puncte. Eriksen & Co nu se vor da la o parte nici de această dată, iar Leeds la cât e slab evoluează, are nevoie de un adevărat miracol pentru a se menține în prima divizie. Dar pentru că au atât de mare nevoie de victorie, sperăm că vor marca și ei o dată.

ATENȚIE! ULTIMA ZI ÎN CARE PUTEȚI PARIA PE CE VREȚI VOI 30 RON. AVEȚI ÎN PLUS 50 DE ROTIRI GRATUITE PE LASVEGAS.RO DACĂ VĂ ÎNREGISTRAȚI PRIN ACEST LINK. 

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Biletul nostru în cotă 14.51:
Alaves – Cadiz- GG, cota 1.89
Venezia – Cagliari- GG3+, cota 2.27
Brighton – West Ham- GG, cota 1.65
Brentford – Leeds- 1x și GG, cota 2.05

Promoțiile Zilei

148 Rotiri Gratuite - Conti Featured
900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
800 DE LEI
+ 200 LEI FREE BET
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
2.000 DE LEI
+ 500 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE