Skip to content

Steaua Roșie – Maccabi Haifa. Sârbii, favoriți la victorie, dar nu și la calificare. Iată pariul nostru

Cel mai spectaculos meci al manșei tur din play-off-ul Champions League a fost oferit de Steaua Roșie și Maccabi, într-un meci nebun cu două răsturări de scor. Pariem din nou pe goluri, în cota 1.83.

Steaua Roșie Belgrad nu mai suferise o înfrângere într-un meci oficial de 5 luni până la meciul din Israel cu Maccabi. A pierdut un singur meci acasă în ultimii aproape 3 ani, contra lui Midtjylland în grupele Europa League din sezonul trecut. Mai exact, a pierdut pe teren propriu doar acest meci de la ultima lor participare în Liga Campionilor, în 2019. A câștigat campionatul Serbiei în ultimii 5 ani. In actualul sezon, are 15 puncte din 5 meciuri și golaveraj +20. Este echipa mai bună și cu siguranță va domina acest meci, să vedem dacă vor și reuși calificarea. Pentru a ajunge aici, a trecut de Pyunik Erevan cu 7-0 la general.

Maccabi Haifa nu a început încă meciurile de campionat, dar cât a jucat până acum în preliminariile Ligii, a făcut-o foarte bine. A avut de jucat două tururi preliminare și a trecut de Olympiacos Pireu și Apollon Limassol. Pe greci i-au învins cu 4-0 la Pireu și pe ciprioți cu 4-0 acasă. Este campioana ultimelor două sezoane în Israel, după ce nu mai câștigase titlul de 10 ani. Cota de piață a lotului nu este impresionantă, lotul valorează cam cât cel al Universității Craiova, dar randamentul este incomparabil. Cu un egal, Maccabi se va califica în grupele Champions League după o pauză de 13 ani.

PRIMESTI ACUM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI, GATES OF OLYMPUS. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ

Turul a fost cât se poate de antrenant pentru spectatori, israelienii au deschis scorul la începutulul meciului, dar până la pauză s-au văzut nu doar egalați, ci întorși. De la 2-1 la pauză pentru sârbi, aceștia au primit două goluri în primul sfert de oră a reprizei secunde pentru a stabili scorul final, 3-2 pentru Maccabi Haifa. Meciul a fost echilibrat, cu un mic plus pentru gazde, care s-a concretizat și pe tabela de marcaj. Ambele și-au amânat meciurile de campionat din weekend și sunt pregătite pentru marți seară.

Returul se anunță electrizant. Sârbii nu concept alt deznodământ decât calificarea. In mod normal ar trebui să vedem cel puțin două goluri din partea lor, dar să nu îi subestimăm pe israelieni care au arătat că pot marca constant 3-4 goluri pe meci, de ce n-ar marca măcar unul și acum? Sunt toate șansele să vedem un meci cu goluri, iar dacă Maccabi marchează până prin minutul 70, pontul este ca și bifat pentru că Steaua Roșie va fi obligată să se deschidă. Dar și un simplu 3-0 pentru oricare îl văd posibil.

POTI JUCA 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Steaua Roșie Belgrad – Maccabi Haifa- Peste 2.5 goluri, Cota: 1.83

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE