Biletul Zilei

Sorana Cîrstea – Petra Kvitova. Andrei Belciug pariază pe o surpriză

Salutări! Primul meci al zilei la Western & Southern Open este unul de interes și pentru noi, pentru că Sorana Cîrstea va juca împotriva uneia dintre cele mai titrate jucătoare în activitate. Mă aștept la un meci bun din partea româncei și pariez în favoarea ei, la o cotă de 2.45.

Sorana a produs surpriza primului tur la Cincinnati, eliminând-o pe Belinda Bencic, jucătoare de top și în formă. Abia a trecut pentru un episod de coronavirus, dar a revenit pe teren parcă mai motivată ca niciodată. Cu ceva noroc o putea învinge pe Bencic în două seturi, dar a dominat setul decisiv și asta n-a mai fost o problemă. Nu a câștigat pentru că elvețianca n-a prins o zi bună, ci pentru că a jucat ea excelent. Are acum în față o jucătoare pe care o cunoaște cât se poate de bine.

PRIMESTI ACUM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI, GATES OF OLYMPUS. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ

Petra Kvitova a învins-o pe Teichmann în primul tur, după o revenire impresionantă în seturile 2 și 3. Cu toate acestea, cehoaica este departe de vârful carierei, departe chiar și de prestațiile de acum două luni. Are un serviciu foarte bun, dar face și foarte multe greșeli. Bookmakerii îi dau 1.60 la victorie, favorită, dar nu îndeajuns încât să spunem că ar fi o mare surpriză să câștige Cîrstea.

S-au mai întâlnit de 9 ori, scorul la general este 5-4 pentru Kvitova, dar ce contează mai mult este că Sorana a câștigat toate cele 4 partide pe hard, suprafața pe care se va juca și acest meci. Ultimele două înfruntări au fost la ultimele două ediții de Australian Open, unde românca a învins fără probleme. Ținând cont și de forma incredibilă arătată ieri, voi merge pe victoria ei. Kvitova dacă reușește cumva să bată, nu cred că o va face în două seturi, așadar set Cîrstea ar trebui să fie un pariu destul de simplu de prins. Meciul va începe la ora 18:00.

POTI JUCA 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Ponturile lui Andrei Belciug

Sorana Cîrstea – Petra Kvitova:

Cîrstea câștigă minim un set, cota 1.58

De încercat: Cîrstea câștigă meciul, cota 2.45

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles