Skip to content

Sorana Cîrstea – Petra Kvitova. Andrei Belciug pariază pe o surpriză

Salutări! Primul meci al zilei la Western & Southern Open este unul de interes și pentru noi, pentru că Sorana Cîrstea va juca împotriva uneia dintre cele mai titrate jucătoare în activitate. Mă aștept la un meci bun din partea româncei și pariez în favoarea ei, la o cotă de 2.45.

Sorana a produs surpriza primului tur la Cincinnati, eliminând-o pe Belinda Bencic, jucătoare de top și în formă. Abia a trecut pentru un episod de coronavirus, dar a revenit pe teren parcă mai motivată ca niciodată. Cu ceva noroc o putea învinge pe Bencic în două seturi, dar a dominat setul decisiv și asta n-a mai fost o problemă. Nu a câștigat pentru că elvețianca n-a prins o zi bună, ci pentru că a jucat ea excelent. Are acum în față o jucătoare pe care o cunoaște cât se poate de bine.

PRIMESTI ACUM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI, GATES OF OLYMPUS. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ

Petra Kvitova a învins-o pe Teichmann în primul tur, după o revenire impresionantă în seturile 2 și 3. Cu toate acestea, cehoaica este departe de vârful carierei, departe chiar și de prestațiile de acum două luni. Are un serviciu foarte bun, dar face și foarte multe greșeli. Bookmakerii îi dau 1.60 la victorie, favorită, dar nu îndeajuns încât să spunem că ar fi o mare surpriză să câștige Cîrstea.

S-au mai întâlnit de 9 ori, scorul la general este 5-4 pentru Kvitova, dar ce contează mai mult este că Sorana a câștigat toate cele 4 partide pe hard, suprafața pe care se va juca și acest meci. Ultimele două înfruntări au fost la ultimele două ediții de Australian Open, unde românca a învins fără probleme. Ținând cont și de forma incredibilă arătată ieri, voi merge pe victoria ei. Kvitova dacă reușește cumva să bată, nu cred că o va face în două seturi, așadar set Cîrstea ar trebui să fie un pariu destul de simplu de prins. Meciul va începe la ora 18:00.

POTI JUCA 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Ponturile lui Andrei Belciug

Sorana Cîrstea – Petra Kvitova:

Cîrstea câștigă minim un set, cota 1.58

De încercat: Cîrstea câștigă meciul, cota 2.45

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE