Biletul Zilei

Sevilla – Valladolid. Victoria este obligatorie pentru andaluzi. Pariem în COTA 1.82

Al doilea meci al zilei în La Liga pune față în față ocupanta locului 4 din sezonul trecut și echipa lui Rolando Nazario, Valladolid. Pentru acest meci am găsit o cotă neașteptat de bună în comparație cu un simplu 1 solist.

Sevilla a început cu stângul noua ediție de campionat, pierzând meritat în deplasarea de la Osasuna, deși a avut majoritatea posesiei. Despărțirile din această vară de fundașii centrali Jules Kounde și Diego Carlos se simt destul de mult, noul cuplu mai are nevoie de timp pentru omogenizare, pentru că deși ambii sunt la club de ceva ani, n-au fost puși în această postură. Gudelj la bază este mijlocaș, iar Rekic n-are minute în picioare. Marcao nu este încă fizic apt de joc, fundașul transferat de la Galatasaray. Acuna și Navas ca fundași laterali sunt jucători de bază, la fel Bounou în poartă. Delaney, Fernando și Papu Gomez sunt așteptați să înceapă la mijlocul terenului, cu primii 2 în rol defensiv, pentru a ajuta și mai mult apărarea. Ocampos – Lamela – Rafa Mir este tripleta ofensivă pe care se va baza Lopetegui pentru a aduce echipei primele 3 puncte în noul sezon. Jesus Corona, Suso și Munir sunt incerți.

PRIMESTI ACUM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Valladolid a promovat cu noroc imens în La Liga, după ce în ultima etapă din liga secundă, Eibar a pierdut meciul decisiv cu Alcorcon, echipă deja retrogradată de pe locul 22, ultimul. Cu o victorie a lui Eibar, Valladolid ar fi trebuit să joace un dublu baraj pentru a mai promova. In 2018, brazilianul Ronaldo a cumpărat 51% din acțiunile clubului, dar de atunci rezultatele echipei nu s-au îmbunătățit semnificativ. Anul trecut au retrogradat, anul acesta au promovat la loc și la primul meci au fost învinși acasă la scor de neprezentare de Villarreal. Apărarea nu a arătat că este la nivelul primei divizii, iar Sevilla are jucători care să profite. Cel mai valoros jucător al echipei, vârful Shon Weissman este accidentat. Veteranul Sergio Leon va juca în atac alături de Toni Villa și Gonzalo Plata. Roque Mesa, Kike Perez și Monchu vor juca la mijloc. Javi Sanchez și El Yamiq vor începe ca fundași centrali, iar pe benzi Luis Perez și Sergio Escudero vor trebui să oprească atacurile andaluzilor, care ar trebui să vină în valuri. Căpitanului Sergio Masip i s-a adus concurență pe postul de portar odată cu venirea lui Sergio Asenjo, pus pe linie moartă de Villarreal de când Rulli și-a câștigat postul de titlular.

Cele două echipe s-au întâlnit de multe ori în istorie, dar ce e mai important e că Sevilla n-a mai pierdut din 2012. De atunci au câștigat 4 meciuri și 5 s-au terminat la egalitate. La finalul acestei partide ar trebui să continue seria pozitivă contra lui Valladolid. Sevilla nu este genul de echipă care să marcheze foarte mult; 3-4 goluri maxim ar trebui să vedem în poarta lui Asenjo, dar poate nici atât. De partea cealaltă, nu credem că Bounou poate primi mai mult de un gol. Victoria Sevillei are cota 1.57, dar dacă plusăm cu maxim 4 goluri în meci, cota urcă la 1.82 și pe aceasta vom paria.

40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. PENTRU A LE OBTINE, TREBUIE SA TE INREGISTREZI LA LASVEGAS PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Pariul redacției pentru Sevilla – Valladolid:
1 și sub 4.5 goluri, Cota: 1.82