Biletul Zilei

Serena Williams – Emma Răducanu, bătălia generațiilor. COTA 3.30 propusă de Andrei Belciug

De departe cel mai așteptat meci al primei runde la Cincinnati le are ca protagoniste pe marea campioană Serena Williams și deținătoarea US Open, Emma Răducanu. Voi paria pe câștigătoarea partidei, dar și pe o cotă mai tentantă, de 3.30.

Serena Williams mai are cel mult 4 săptămâni de activitate până se retrage din tenis. Intr-o lună face 41 de ani și a jucat doar 3 meciuri în 2022. Locul în clasament este irelevant ținând cont că nu are meciuri în picioare, dar se clasează pe 612. A obținut o victorie în aceste 3 meciuri, cu Parrizas-Diaz, 6-3 6-4 la Toronto. Belinda Bencic a învins-o doar cu 6-2 6-4, deloc un scor umilitor, de aceea mă gândesc că există o șansă ca Serena să reziste mai mult timp cu Răducanu, poate chiar să ducă meciul în decisiv. 

PRIMESTI ACUM 40 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL MOMENTULUI, GATES OF OLYMPUS. TOT CE TREBUIE SA FACI ESTE SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA CONDITII DE RULAJ

Emma Răducanu a câștigat anul trecut Openul American și cam aceasta e singura realizare notabilă de când a pătruns în topul mondial. A fost pe locul 10 WTA până săptămâna trecută deși are bilanț negativ în acest an. Emma are doar 18 ani, evident că are potențial, nu oricine poate câștiga US Open, dar mai are de lucru pentru a ajunge o jucătoare de top. Pentru moment eu zic că este îndeajuns de bună încât să o învingă pe Williams care e la ani lumină de apogeul carierei. 

Ca fapt divers, Serena juca tenis profesionist cu 7 ani înainte să se nască Răducanu. Niciuna nu este într-o formă bună, dar Emma are de partea sa prospețimea și capacitatea mult mai mare de efort. Este posibil ca în primul set Serena să pună probleme, dar apoi britanica ar trebui să preia controlul jocului și să câștige. Dacă și o jucătoare de 41 de ani o învinge pe Răducanu, situația pentru ea nu arată deloc bine, chiar dacă adversara a fost cândva cea mai bună tenismenă din lume. Meciul începe la ora 2:00 în seara de marți spre miercuri. Mizez pe victoria lui Răducanu într-un meci lung. 

POTI JUCA 40 DE ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Ponturile lui Andrei Belciug:
Serena Williams – Emma Răducanu- 2, cota 1.73
De încercat: 2 și peste 21.5 game-uri, cota 3.30

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles