Biletul Zilei

Se joaca tare! Florin Vintila a pus ochii pe un castig de 3.900 RON.

Mereu in pariuri exista o a doua zi. Se intampla sa joci o saptamana, o luna si toate biletele plasate sa iasa fix invers. Fiecare dintre  noi a patit asa ceva. Florin Vintila nu a avut cel mai reusit start de an, dar stati linistiti….sa vedeti cand o sa vina castigurile!!!

Florin a jucat sase evenimente pe biletul de astazi. Printre selectii se afla meciuri din hochei si fotbal. Primul eveniment incepe la ora 18.30. Cota finala este de 11.14 pe o miza de 350 RON. Un astfel de castig ar fi senzational dupa perioada de seceta. Ii tinem pumnii stransi lui Florin Vintila si sa speram ca pe seara ne vom bucura impreuna.

Ar fi pacat sa ratezi o asemenea promotie. 22 de lei bonus sport + 222 de Rotiri Gratuite! Fara depunere! Joaca AICI!

ATENTIE! Noi NU suntem tipsteri. Noi suntem niste pariori obisnuiti ca si voi. Noi nu vrem sa va influentam alegerile. Noi doar va prezentam biletele jucate. Au fost foarte multe cazurile in care v-am putut ajuta. Multa bafta sa avem.

Vrei sa joci GRATIS? Ai 22 de lei bonus sport si 222 de Rotiri GRATUITE! Fara DEPUNERE. Click AICI 

BILET JUCAT DE FLORIN VINTILA
HOCHEI: Plzen – Bili Tygri Liberec – 1 ( inclusiv in prelungiri si lovituri de departajare ) Cota: 1.60
Besiktas – Gaziantep – 1, Cota: 1.53
Dyn. Dresden – Hamburger – 2-5 goluri, Cota: 1.37
Excelsior – Graafschap – ambele marcheaza, Cota: 1.52
Venlo – PSV Tin. – ambele marcheaza sau peste 2.5 goluri, Cota: 1.35
Dortmund – Freiburg – 1-2 goluri in prima repriza, Cota: 1.62
COTA TOTALA: 11,14

MIZA PLASATA: 350 RON
CASTIG POTENTIAL: 3.902 RON
COD BILET: 892O-1FZ8IO

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles