Skip to content

Se anunță spectacol pe „Velodrome”. Pariem în COTA 2 pe Clasicul Franței, Marseille vs. Paris Saint-Germain

Optimile de finală ale Cupei Franței includ marele derby dintre OM și PSG, totodată cele mai bine clasate echipe din Ligue 1. Să sperăm că meciul se va ridica la nivelul așteptărilor și vom vedea goluri.

Olympique Marseille a pierdut ritmul cu PSG în Ligue 1 și se vede acum la 8 puncte în spatele marii rivale. Lens și Monaco sunt și ele în interval de două puncte distanță, deci încă un eșec i-ar putea trimite pe locul 4 care nu duce în Champions League. Traversează o perioadă foarte bună, dar etapa trecută a pierdut neașteptat cu 3-1 pe teren propriu contra lui Nice. In 16-imi a învins-o cu 1-0 pe Rennes. Peste 3 zile urmează o deplasare la Clermont, pentru etapa a 23-a de campionat. Belerdi este suspendat. 

Echipa probabilă Marseille:
Paul Lopez – Mbemba, Gigot, Kolasinac – Rongier, Veretout, Kabore, CLauss – Guendouzi, Malinovskyi – Alexis Sanchez

PSG continuă drumul pentru al 11-lea titlu de campioană și pentru a deveni totodată cea mai titrată echipă franceză, pentru că acum împarte acest titlu cu Saint Etienne și Marseille. Le-a învins pe Montpellier și Toulouse în ultimele două etape, cu 3-1 și 2-1, dar nu într-o manieră foarte convingătoare, așa cum s-a tot întâmplat în acest sezon. Diferența între ea și restul echipelor se face la valoarea individuală unde excelează atât în apărare cât și în atac. A intrecut în precedentele două tururi din Cupă de echipe din ligi inferioare, cu 3-1 și 7-0. Mbappe, Sanches și Mukiele sunt indisponibili.

Echipa probabilă PSG:
Donnarumma – Marquinios, Ramos, Mendes, Hakimi – Vitinha, Verratti, Ruiz – Neymar, Messi, Ekitike

SUPER-PROMOȚIE LA SUPERBET. 250 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE TE AȘTEAPTĂ ACUM LA SIZZLING HOT DELUXE. CONDIȚII MINIME DE RULAJ

Meciurile directe din ultimii ani au fost câștigate aproape exclusiv de către parizieni, atât acasă, cât și în deplasare. Este favorită certă și astă seară, dar Marseille nu trebuie subestimată la ce parcurs bun a avut până etapa trecută de Ligue 1. Poate marca un gol, dar cel mai probabil nu va câștiga partida în 90 de minute. PSG are forța de a marca măcar 1-2 goluri și pariem că nu va pierde. Este până la urmă un meci de Cupă; să sperăm că vor ieși ambele echipe la joc.

PRIMEȘTI ACUM UN PARIU GRATUIT DE 25 RON + 250 ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUXE. DOAR PRIN ACEST LINK

Pontul redacției:
Marseille – PSG- X2 și ambele marchează, Cota: 2.00

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE