Biletul Zilei

Scurt si la obiect. Ne triplam investitia pe inspiratia lui Florin Vintila

Comunitate. Salutare. Florin ne prezinta astazi un bilet in Cota 3.06 din 3 meciuri de fotbal, printre care cel al FCSB-ului din Conference League.

Florin Vintila a pariat 326 de lei pentru un câștig de fix 1000 de lei.

299! 299! 299! AI CITIT BINE!!! JOCI LA BURNING HOT FARA DEPUNERE 299 DE ROTIRI GRATUITE. INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK

ATENTIE! Noi nu suntem tipsteri, Florin NU este tipster. Noi doar jucam din placere si va prezentam biletele plasate. Alegerea finala este in mainile voastre.     

NU trebuie nimeni sa ne copieze biletele sau sumele plasate.     

Pariati Responsabil. 

CADOU FARA DEPUNERE! AI 299 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. SIMPLU! TREBUIE DOAR SA-TI FACI CONT LA SUPERBET PRIN ACEST LINK

Biletul jucat de Florin Vintila, COTA 3.06
(Qatar) Al Duhail – Al Wakrah- Peste 2.5 goluri, Cota: 1.47
Dunajska Streda – FCSB- interval 2-5 goluri, Cota: 1.42
Fram Reykjavik – Stjarnan- Ambele marcheaza, Cota: 1.47

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles