Biletul Zilei

SCURT SI LA OBIECT. COTA 5 DIN DOUA MECIURI. BILETUL ESTE PLASAT DE DORU CRACIUN.

Comunitate! Salutare. Ce faceti? Inca va ganditi la ocaziile avute de Liverpool? N-am inchis un ochi toata noapte. Mergem inainte. Tocmai am plasat un bilet din doua meciuri. Am mers pe doi solisti. Cota finala 5. 

Pe diseara mi-am ales favoritele. Voi tine cu Real Madrid si cu FC Porto. Am analizat meciurile, dar am mers si dupa instinct. 

Imi aduc aminte de Porto – Lazio, un meci controlat de la un capat la celalalt de catre portughezi. Porto este o forta redutabila pe teren propriu. Imi trece prin minte si un Porto – Milan: 1-0. 

Lyon a facut foarte multi pasi gresiti si in campionat. A pierdut pe la Rennes, Nice. Ma refer la meciurile disutate in deplasare. 

Posibil sa asistam si la un meci cu goluri. Cred ca totusi Porto este favortia. Merg pe mana portughezilor.

FC Porto are cota de 2.02 la victorie pe Lasvegas.ro 

Echipele probabile:

FC Porto: D. Costa; Mario, Pepe, Mbemba, Sanusi; Otavio, Vitinha, Uribe, Galeno; Evanilson, Taremi

Lyon: Lopes; Gusto, Boateng, Lukeba, Emerson; Caqueret, Aouar; Faivre, Paqueta, Toko Ekambi; Dembele

PROMOTIE EXCLUSIVA. FREEBET DE 50 DE RON IN DOI PASI PE LASVEGAS.RO. TREBUIE SA VA INREGISTRATI DOAR PRIN ACEST LINK.

DA! Am ales sa pariez pe Real Madrid. Stiu ca poate fi surprinzator pentru foarte multi pariori. Asta nu inseamna ca automat Realul o sa castige diseara. PSG-ul ataca cu Neymar, Mbappe si Messi. 

Francezii au castigat in tur cu 1-0. Cred ca meciul de la Madrid o sa fie cu totul diferit. 

Am mizat si pe instinct. Diseara o sa fac galerie “galacticilor”.

Real Madrid are cota de 2.45 la victorie pe Lasvegas.ro.

FACI O DEPUNERE DE 100 RON SI PARIEZI DE 150 RON. FREE BET DE 50 DE RON PE LASVEGAS.RO DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Biletul in COTA 5 plasat de Doru Craciun:
Real Madrid – PSG – 1, Cota: 2.45
FC Porto – Lyon – 1, Cota: 2.02

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles