Skip to content

Scoția – Ucraina în UEFA Nations League. Pariem în COTA 2.19

Astăzi de reia competiția semi-oficială numită Nations League, cu restanța din prima etapă dintre Scoția și Ucraina, meci programat inițial la începutul lunii iunie. Pontul nostru este în cota 2.19.

Partida se joacă pentru grupa 1 din Liga B a Ligii Națiunilor, pe Hampden Park din Glasgow, de la ora 21:45, ora României.

Scoția este pe locul 2 în grupă, cu 6 puncte din 3 meciuri, cu 2 puncte peste Irlanda și 3 peste Armenia, ultima clasată. Ambele victorii ale britanicilor au venit contra Armeniei, în vreme ce meciul cu Irlanda s-a terminat 3-0 pentru cea din urmă. La ediția trecută, din 2020, Scoția era ca și calificată în Liga A, dar a reușit să piardă ultimele două meciuri din grupă și astfel Cehia i-a furat primul loc. Este o echipă care joacă mai bine acasă, dar cu adversari de obicei slab cotați. II va fi greu acum contra unei adversare atât de motivate. Andy Robertson, Souttar, Hanley și Brown sunt accidentați.

Echipa probabilă Scoția:
Gordon – McKenna, Hendry, Taylor – McGregor, McGinn, Tierney, Patterson – Christie, Fraser, Adams

PROMOȚIE NOUĂ. 100 DE ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0.3. FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE SĂ-ȚI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK.

Ucraina este liderul grupei, cu 7 puncte și un singur gol primit. A câștigat cu Armenia, iar pe Irlanda a învins-o o dată și a făcut egal în al doilea meci. A fost la un pas de calificarea la Campionatul Mondial din Iarnă, dar a fost eliminată de Țara Galilor, după ce în primul meci de baraj o învinsese chiar pe Scoția cu 3-1 la ea acasă. Ucrainenii au evoluat în Liga A la ediția trecută, dar au terminat ultimii într-o grupă cu Spania, Germania și Elveția. Zinchenko de la Arsenal este indisponibil, la fel Shaparenko.

Echipa probabilă Ucraina:
Lunin – Matviyenko, Zabarnyi, Mikolenko, Karavaev – Sydorchuk, Malinovski, Kovalenko – Mudryk, Yarmolenko, Yaremchuk

In afară de meciul de baraj câștigat cu 3-1 de Ucraina, cele două au mai disputat două meciuri directe, în preliminarii pentru Europeanul din 2008, iar atunci fiecare și-a câștigat meciul de acasă. In acest moment, Ucraina pare echipa mai puternică și ar trebui să fie favorită, dar pentru că se joacă în Scoția, aceasta primește cota puțin mai mică. Locul 2 nu ajută cu nimic în Liga Națiunilor, așadar poate că gazdele vor trebui să joace la victorie, dar nici un egal nu ar fi un rezultat char rău. Ucraina nu a primit decât un gol cu Irlanda în această grupă, în acel egal, 1-1, scor foarte probabil și acum. Mai poate fi încercat și ambele marchează sau peste 2.5 goluri la cota 1.74, cotă foarte bună pentru un astfel de pariu.

AI 100 DE ROTIRI GRATUITE LA CEL MAI NOU JOC DIN ROMANIA. SE JOACA SI FARA DEPUNERE. FA-TI CONT ACUM PRIN ACEST LINK.

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Scoția – Ucraina- X2 și peste 1.5 goluri, Cota: 2.19

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE