Biletul Zilei

Scoția – Irlanda. Pariem în COTA 1.86 pe interval de goluri

In Liga B a Ligii Națiunilor, avem un meci destul de interesant, care se va juca la Glasgow, între Scoția și Irlanda. Meciul va începe de la 21:45 și va contra pentru etapa a 5-a din Grupa 1.

Scoția este lidera grupei, cu 9 puncte, după victoriile cu Armenia și Ucraina. Singura înfrângere a venit contra Irlandei, scor 3-0. Nouă goluri a marcat și a primit 4. Este la două puncte deasupra Ucrainei, pe care a învins-o acum 3 zile în meciul restant din prima etapă, cu scorul 3-0. O victorie astăzi ar însemna în mare măsură promovarea în Liga A, un adevărat impuls moral, ținând cont și că rivala Anglia a retrogradat în Liga B. Brown, Souttar, Robertson, Hanley, McLaughlin și Patterson sunt indisponibili.

Echipa probabilă Scoția:
Gordon – Hendry, McKenna, Tierney, Hickey – McGregor, McTominay – McGinn, Fraser, Armstrong – Dykes

PROMOȚIE NOUĂ. 100 DE ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0.3. FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE SĂ-ȚI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK.

Irlanda are doar avea victorie de acasă cu Scoția, în rest doar un egal cu Ucraina. Este pe locul 3, la doar un punct peste locul 4 ocupat de Armenia, care duce în Liga C. Are 4 goluri marcate și 3 primite, o medie de sub 2 goluri pe meci, care sperăm să se mențină și după cel de astăzi. Vor merge cu moral bun în Scoția, venind după două rezultate pozitive, dar va fi o luptă care pe care. Kelleher și Lenihan sunt accidentați.

Echipa probabilă Irlanda:
Bazunu – Egan, Collins, O’Shea – Knight, Molumby, Cullen, McClean, Doherty – Parrott, Hogan

Cele două echipe oferă rezultate rezultate diferite de fiecare dată, este greu de anticipat cine va câștiga. Scoșia este favorită pentru că joacă acasă și este prima în grupă, dar irlandezii sunt în ușoară revenire de formă. Este posibil să vedem un meci echilibrat și sărăcăcios în goluri. Ar trebui să se marcheze măcar un gol, dar mai mult de două nu prea are cine să marcheze. Probabil va fi un meci mai mult cu un ton de meci de pregătire decât unul oficial.

AI 100 DE ROTIRI GRATUITE LA CEL MAI NOU JOC DIN ROMANIA. SE JOACA SI FARA DEPUNERE. FA-TI CONT ACUM PRIN ACEST LINK.

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Scoția – Irlanda- interval 1-2 goluri, Cota: 1.86