Biletul Zilei

Riscăm pe o COTĂ 3.00 la Barcelona – Almeria

Doar 1.09 este cota la victoria Barcelonei, și este destul de greu de găsit ceva de pariat pe acest meci, dar avem noi o propunere în cotă 3.

Barcelona a recuperat teren față de Real Madrid și se găsește la doar un punct în spatele marii rivale, pe locul 2. Este acum oficial în primăvara Europa League. La mijlocul săptămânii, Bayern i-a oferit o nouă instrucție, terminată cu 3-0 de această dată pentru nemți. In meciurile de campionat cu echipele mai slabe, catalanii câștigă categoric, problemele apar cu adversarii puternici. In ultimele două meciuri de acasă în La Liga, cu Villarreal și Bilbao, echipa lui Xavi avea deja 3-0 la pauză. Este meciul de retragere a legendarului Gerard Pique, unul dintre ultimii membri ai formației invincibile a Barcelonei de acum 11 ani, care încă mai evoluează pentru club, pe lângă Busquets. Infirmeria este plină la catalani; Christensen, Depay, Eric Garcia, Roberto, Araujo și Kessie sunt accidentați.

Echipa probabilă Barcelona:
Ter Stegen – Pique, Kounde, Balde, Bellerin – Busquets, Pedri, Gavi – Dembele, Raphinha, Lewandowski

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 150 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. ROTIRILE SUNT CASH, FARA CONDITII DE RULAJ

Almeria este pe locul 14. Are și 4 victorii, nu se poate spune că s-a făcut de râs până acum. De notat este că toate victoriile au venit acasă, iar singurul egal a fost în deplasare la ultima clasată, Elche. A condus-o și pe Real Madrid cu 1-0, dar a pierdut în cele din urmă. Este o echipă mică și în mod normal nu va avea nicio șansă astă seară. Martos și Nieto sunt accidentați, Rojas și Milovanovic sunt incerți.

Echipa probabilă Almeria:
Fernando Martinez – Ely, Babic, Akieme, Mendes – Hoz, Melero – Embarba, Baptistao, Robertone – El Bilal Toure

In meciurile directe de-a lungul timpului, Barcelona n-a avut milă de Almeria, mai ales pe Camp Nou, învingând-o mai mereu la multe goluri diferență. Aproape toți jucătorii catalanilor se pregătesc de Campionatul Mondial și ar trebui să încerce să rezolve acest meci cât mai repede posibil, așa cum au făcut-o și până acum cu astfel de echipe. Un 2-0 la pauză ar fi excelent pentru pariul nostru. In a doua repriză probabil nici nu vom avea goluri dacă soarta meciului va fi decisă de la pauză. Chiar n-au de ce să forțeze după ce se desprind pe tabelă. De aceea, pariem că în prima repriză se vor înscrie mai multe goluri decât în a doua.

Să nu uităm că am făcut un bilet de acest pe Champions League, dar atunci a fost pe a doua repriză și ne-a ieșit. Sperăm să avem dreptate și acum.

150 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Barcelona – Almeria- Repriza cu mai multe goluri: Repriza 1, Cota: 3.00