Biletul Zilei

Reuseste Doru Craciun o noua magie in COTA 8.00?! Avem biletul zilei.

Stimati antreprenori! Suma tuturor respectelor. A fost bine ieri, da? Biletul in COTA 7.44 a fost CASTIGATOR! Chiar l-au incercat multe persoane. NU pot decat sa ma bucur, dar ma si gandesc in acelasi timp….daca nu iesea biletul…eu eram injurat. Trecem peste acest detaliu. Astazi am fortat un bilet in COTA 8. Il incearca doar cine vrea. 

Fara presiune si fara batai prea mari de cap. Am mers pe cinci evenimente. Am jucat din profitul adunat din ultimele patru zile fantastice. 7 bilete castigatoare de vineri pana astazi. WOW! 

Astazi am jucat fotbal si baschet. Sunt 5 evenimente pe bilet. 

ATENTIE! Nu e deloc simplu. Am mers chiar pe o cota de 1.85 la meciul de baschet dintre Barcelona – Bayern Munchen. 

Puteti juca GRATIS acest bilet. 

EXCLUSIV. AI UN PARIU GRATUIT DE 30 RON + 50 DE ROTIRI GRATUITE. TOTUL FARA DEPUNERE! INREGISTREAZA-TE GRATUIT PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK. 

As vrea sa fim realisti. Biletele mele castigatoare din ultimele zile NU pot garanta noi castiguri. Totul tine si de sansa. 

Eu NU sunt tipster, nu am nevoie de publicitate, grupuri VIP si abonamente. Eu doar va prezint ce joc in tentativa de a va ajuta. 

NU vreau sa va influentez nici alegerile. Jucati si dupa propria inspiratie. 

PARIATI RESPONSABIL

PROMOTIE DE TOP! FARA DEPUNERE! PARIU GRATUIT DE 30 RON + 50 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. DOAR TREBUIE SA TE INREGISTREZI PE LASVEGAS.RO PRIN ACEST LINK. 

Biletul in COTA 8 jucat de Doru Craciun
Chelmsford – Concord – peste 1.5 goluri, Cota: 1.25
Pipinsried – Bayreuth – peste 2.5 goluri, Cota: 1.47
Barcelona – Bayern Munchen – sub 69, 5 puncte marcate de oaspeti, Cota: 1.85
U BT Cluj – CSU Sibiu – peste 162,5 puncte, Cota: 1.57
Villarreal – Liverpool – X2 si 0-4 goluri, Cota: 1.50

219 posts

About author
Vreți să vă mint că vă puteți îmbogăți din acest joc? Vreți sa vă mint că puteți câștiga în fiecare zi ? Vreți să va mint că puteți trăi doar din acest joc? Vreți să mint că biletele mele pot garanta câștiguri? Vreți să vă mint că eu sunt tipster? Aș putea să vând ieftin pentru audiență, dar principiile despre viață nu se schimbă la fel ca și cotele în pariuri. Mi-am trăit cea mai mare parte din tinerețe în fața voastră. Într-o viață fără atâta zbucium mi-as fi dorit să nu scriu aceste rânduri, dar acest joc mă ajută să funcționez. In toți acești ani cred că am ajutat foarte mulți oameni, mai puțin pe mine. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar dacă vreți să mă urmăriți...munca mea inseamnă “Ponul Nostru”. Eu sunt Doru Crăciun.
Articles