Skip to content

Rennes – Paris Saint-Germain. Jucăm în COTA 2.05 pe meciul zilei în Franța

Un super-meci ne așteaptă pe Roazhon Park între două dintre cele mai ofensive echipe din Ligue 1. Deși PSG are o cotă destul de bună la victorie, față de cum ne-a obișnuit, vom paria exclusiv pe goluri.

Rennes ocupă locul 4, cu 34 de puncte în 18 etape și are un bilanț aproape perfect pe teren propriu, 8 victorii din 9 meciuri. Doar Lorient a învins-o, tocmai în luna august. Nu doar că a câștigat restul meciurilor în fața propriilor fani, dar mereu a marcat minim două goluri. Sunt totuși câteva probleme în lot; Santamaria, Xeka și golgheterul Terrier sunt accidentați, iar Bourigeaud și Omari sunt suspendați după ce au primit cartonaș roșu etapa trecută de la Clermont.

Echipa probabilă Rennes:
Mandanda – Theate, Rodon, Truffert, Traore – Tait, Ugochukwu, Majer – Doku, Gouiri, Kalimuendo

INTREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 150 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL SHINING CROWN. FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. FĂRĂ DEPUNERE

PSG contină să fie liderul campionatului, cu 47 de puncte strânse din 18 meciuri. Are cu 3 mai multe decât Lens, cu un meci mai puțin disputat. Are de departe cel mai bun atac. Are mai multe goluri înscrise decât puncte în clasament, ceva ce nu se vede foarte des în fruntea ligilor de top. Are cel mai bun punctaj în deplasare, 22 de puncte din cele 27 posibile. Ar trebui să fie primul meci de după Campionatul Mondial în care tripleta Neymar – Messi – Mbappe să fie la start. Nuno Mendes și Kimpembe sunt accidentați. Renato Sanches și Verratti sunt incerți.

Echipa probabilă PSG:
Donnarumma – Marquinios, Ramos, Bernat, Hakimi – Danilo, VItinha, Soler – Messi, Neymar, Mbappe

In ultimele 4 confruntări dintre cele două, la Rennes acasă, echipa gazdă a câștigat 3 dintre ele, de aceea este nevoie de precauție înainte să pariem pe favorită. Roș-negrii s-au dovedit în nenumărate rânduri capabili să învingă pe oricine din Ligue 1 și în mod normal vor marca și în această seară măcar un gol. De partea cealaltă, la ce atac are echipa lui Gaultier, nu poate vreodată să piardă la zero un atfel de meci.

150 DE ROTIRI GRATUITE LA SHINING CROWN. FĂRĂ DEPUNERE. DOAR PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul redacției:
Rennes – PSG- ambele marchează și peste 2.5 goluri, Cota: 2.05

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE