Skip to content

Recomandarea noastră în COTA 1.85 pe semifinala Cupei Italiei, Juventus – Lazio

După un meci direct anost acum 3 zile în campionat, Juve și Lazio se înfruntă din nou în prima manșă a semifinalelor în Coppa Italia. Mâine avem și Fiorentina – Atalanta, meci poate chiar și mai echilibrat. Meciurile retur se vor juca la sfârșitul lunii.

Juventus Torino a câștigat o singură dată în ultimele 9 etape și tot ce mai poate spera din această ediție de Serie A este să prindă podiumul, de care s-a apropiat amenințător Bologna, care a ajuns la două puncte în spatele ei. Milan s-a detașat la 6 puncte pe locul 2, iar de Inter nici nu mai vorbim; curând va fi intitulată campioana Italiei.
Deși bianconerii traversează o a doua parte de sezon de coșmar, pot câștiga acest trofeu, ceea ce ar fi o realizare pentru o echipă care nu a mai câștigat nimic de 3 ani.
Pentru a ajunge aici, le-a eliminat pe Salernitana și Frosinone, poate cele mai slabe echipe din prima ligă, cu 6-1 și 4-0.
Milik, Alex Sandro și Carlos Alcaraz sunt accidentați. Kostic este incert.

Echipa probabilă Juventus:

Szczesny – Bremer, Rugani, De Sciglio, Danilo – McKennie, Locatelli, Rabiot – Weah, Chiesa, Vlahovic

PROMOȚIA MOMENTULUI! CREEAZĂ-ȚI CONT PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI GRATUIT ȘI FĂRĂ DEPUNERE 177 ROTIRI LA SUGAR SUPREME

Lazio a legat două victorii la rând în campionat și speră la un loc în cupele europene. Vicecampioana este acum pe locul 7, la 4 puncte sub Atalanta, care are și un meci în minus. Urmează apoi Roma pe locul 5, cu 6 puncte avans.
Problema este că 4 echipe o urmăresc îndeaproape pentru a-i lua locul. Chiar dacă pare ciudat, poate că cea mai simplă cale de a prinde Europa League este să câștige Cupa din care mai are doar două obstacole.
In drumul către semifinale, a trecut acasă de Genoa și AS Roma, cu 2 de 1-0.
Provedel și Rovella sunt accidentați.

Echipa probabilă Lazio:

Mandas – Romagnoli, Gila, Casale – Kamada, Cataldi, Pellegrini, Marusic – Zaccagni, Alberto – Immobile

In weekend s-a întâlnit în campionat, când romanii au înscris în minutele de prelungire unicul gol al partidei, prin golul lui Pedro. Sperăm că torinezii nu vor repeta aceeași greșeală și de această dată și vor obține măcar un egal pe teren propriu. Fiind abia meciul tur, nu ar fi surprinzătoare o abordare defensivă de partea oaspeților. Juventus poate va încerca mai mult să marcheze, dar de mai mult de 1-2 goluri nu ar trebui să fie capabilă. Pariem pe maxim două goluri în meci.

Pontul redacției:

DACĂ NU AI CONT PE LASVEGAS.RO, O POȚI FACE APĂSÂND PE BILETUL NOSTRU DE MAI SUS. VEI PRIMI 177 DE ROTIRI GRATUITE FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE