Biletul Zilei

PROPUNERE PENTRU BILETUL ZILEI: COTA 18.00!

Salut, sunt Papillon si astazi, pe langa cota 2 care este deja publicata pe site, o sa pariez pe o nebunie de bilet.

500 DE LEI DIN PARTEA CASEI! PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 100% BONUS DE BUN VENIT ÎN 3 PAȘI

Am scris nebunie, desi biletul este bine analizat si in mod normal are mari sanse de reusita. Sa nu uitam totusi ca vorbim de pariuri sportive, o loterie pana la urma.

Am pariat pe goluri si pe o dubla, de care multi vor fi surprinsi, insa eu nu cred ca Ucraina se va impune, cel putin nu in cele 90 de minute.

Biletul pe care am pariat este acesta:
(Ora 16:00, Nations League) San Marino vs. Malta- peste 2,5 goluri, Cota: 1.85
(Ora 16:00, Suedia) Umea FC vs. IF Sylvia- peste 2,5 goluri, Cota: 1.72
(Ora 17:00, Norvegia) Fyllingsdalen vs. Stabaek 2- peste 3,5 goluri, Cota: 1.72
(Ora 17:00, Suedia) Trollhattan vs. IFK Malmo- peste 2,5 goluri, Cota: 1.65
(Ora 19:00, Calificari) Tara Galilor vs. Ucraina- 1X, Cota: 1.45
(Ora 21:45, Nations League) Portugalia vs. Elvetia- peste 1,5 goluri, Cota: 1.37
Cota finala: 17:94

SĂ PROFITĂM!!! 500 DE LEI PENTRU PARIURI SPORTIVE! BONUS DE BUN VENIT PRIN ACEST LINK

488 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles