Skip to content

Primul pariu din februarie este în COTA 2.05 pe West Ham – Bournemouth din Premier League

Etapa a 22-a se încheie astăzi cu două meciuri echilibrate, care au potențialul de a schimba major configurația clasamentului. Pentru duelul de pe London Stadium, pariem pe șansă dublă și goluri.

Ieri ne-au ieșit încă o dată 2 pariuri din 3, a 4-a zi consecutiv. A fost bine la Atletico și Tottenham, dar Liverpool a marcat cu un gol mai mult decât aveam nevoie contra lui Chelsea.

West Ham United vine după al doilea egal consecutiv. Etapa trecută a fost egalată la 2 foarte târziu în prelungirile meciului cu Sheffield United. Incă stă foarte bine în clasament, pe locul 6. Va rămâne acolo la distanță de cel puțin puncte de urmăritoare dacă nu pierde astăzi. Dacă bate, se duce la 6 puncte. Ii va fi greu totuși să urce, pentru că top 5 este în acest moment la 8 puncte depărtare.
„Ciocănarii” au unul dintre cele mai bune atacuri din Premier League și vor căuta să confirme asta diseară, în ciuda indisponibilităților din atac. Paqueta, Antonio și Benrahma sunt indisponibili, la fel ca fundașii Coufal și Aguerd.

Echipa probabilă West Ham:

Areola – Zouma, Mavropanos, Emerson, Johnson – Soucek, Kalvin Phillips – Fornals, Bowen, Ward-Prowse – Ings

NOUĂ SUPERPROMOȚIE LA SUPERBET! 250 ROTIRI GRATUITE LA GATES OF OLYMPUS TE AȘTEAPTĂ ACUM. DOAR PRIN ACEST LINK

AFC Bournemouth a ajuns la capăt de linie cu seria de rezultate pozitive. Câștigase nu mai puțin de 19 puncte din ultimele 21 puse în joc, asta până să se lovească de Tottenham și Liverpool, care i-au marcat un total de 7 goluri. Trupa lui Andoni Iraola este pe locul 13, la 7 puncte de retrogradare și la 10 puncte sub adversara de astăzi. „Cireșele” au un meci extrem de important peste doar 3 zile cu Nottingham, candidată la salvarea de la retrogradare.
Ouattara este la Cupa Africii. Tyler Adams, Fredericks, Hamed Traore și Aarons sunt accidentați.

Echipa probabilă Bournemouth:

Neto – Senesi, Zabarnyi, Kerkez, Adam Smith – Christie, Cook – Sinisterra, Tavernier, Scott – Solanke

De câțiva ani buni este mereu spectacol în meciurile directe dintre cele două. Londonezii au ieșit învingători în 3 dintre ultimele 4 confruntări. Ultima dată a ieșit egal, dar tot West Ham a fost cea la conducere. Mergem pe un nou meci bun făcut de formația lui Davis Moyes, care să nu piardă acasă. Bournemouth are cu siguranță forța de a marca un gol, poate prin golgheterul Solanke.

Pontul redacției:

NOI AM PUS PARIUL PE SUPERBET. DACĂ ÎȚI FACI CONT LA EI APĂSÂND PE BILETUL DE SUS, PRIMEȘTI GRATUIT 250 ROTIRI LA GATES OF OLYMPUS. FĂRĂ DEPUNERE

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE