Skip to content

Primul pariu de astăzi al lui Andrei Belciug este pe FC Botoșani – CFR Cluj, în COTA 2.21

Astăzi vreau să câștig în cotă de aproape 7 pe cele două meciuri din Superliga României. Eu voi juca pariul de aici și cel de la Chindia – FCSB pe același bilet. Acela îl găsiți în celălalt articol al meu de astăzi. 

Botoșani – CFR este un meci dezechilibrat, iar pontul meu este pe victoria campioanei.

FC Botoșani este într-un moment foarte greu; se află la un singur punct peste locurile retrogradabile și jocul suferă enorm. La mijlocul săptămânii nu a putut învinge nici măcar echipa de puști a FCSB-ului în Cupa României, asta după ce venise după un usturător 0-8 cu Farul Constanța. Are per total unul dintre cele mai slabe atacuri din campionat și cea mai slabă apărare, la egalitate cu codașa Mioveni. De două luni nu a mai învins pe nimeni. Iși poate reveni chiar acum pentru un meci atât de greu? Mi-e tare greu să cred, deși nu are deloc un palmares rău contra CFR-ului. Flavius Stoican este începând de ieri antrenorul principal al echipei, dar nu cred că poate avea un impact pozitiv atât de repede, mai ales după ultimele lui experiențe eșuate. Fundașul central Șeroni este suspendat.

Echipa probabilă Botoșani:
Pap – Dican, Sadiku, Dragu, Patache – Sylla, Mussis, Zabou – Mailat, Mateus, Camara

INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 150 DE ROTIRI GRATUITE, DOAR LA VALIDAREA CONTULUI. ROTIRILE SUNT CASH, FARA CONDITII DE RULAJ

CFR poate profita de eșecul de ieri al echipei lui Hagi și să se apropie la doar două puncte de aceasta, având și o restanță de jucat cu FCSB. Are 4 victorii consecutive în Superligă. La mijlocul săptămânii a scos un 0-0 cu Farul în Cupa României și a trimis-o acasă, iar ea avansat în sferturi alături de U Cluj. Doar victoria intră în calculele lui Dan Petrescu pentru acest meci și ar trebui să o obțină. Muhar, Debeljuh, Buș și Brucic nu sunt disponibili.

Echipa pobabilă CFR:
Scuffet – Burcă, Yuri Matias, Camora, Manea – Boateng, Cvec, Deac – Petrila, Yeboah, Janga

Botoșani este una dintre echipele care i-a făcut cel mai bine față CFR-ului în ultimii ani. In tur a fost 1-0 pentru moldoveni, dar să ținem cont și că atunci clujenii erau într-o formă foarte slabă și acea înfrângere nu a venit neapărat ca un șoc. Eu că CFR se va impune în această deplasare, fiind echipa mai bună și mai pragmatică. Diferența de cotă de la 2 solist la 2 și 2+ este foarte mare așa că voi juca a doua variantă pentru că nu cred că se va termina doar 0-1, mai ales că botoșănenii vir încerca să atace, să lase o impresie bună noului antrenor.

150 DE ROTIRI GRATUITE TE ASTEAPTA ACUM LA JOCUL VERSAILLES GOLD. FARA DEPUNERE. FARA CONDITII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
FC Botoșani – CFR Cluj- 2 și peste 1.5 goluri, cota 2.21

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE