Skip to content

Pontul nostru pe duelul de la retrogradare din Premier League, Burnley – Luton

Etapa a 21-a este una specială anul acest, cu câte maxim două meciuri pe zi și se întinde de astăzi până pe 22 ianuarie. In meciul de astăzi de pe Turf Moor vom miza pe un joc echilibrat.

Ieri ne-a lipsit un gol pentru ca ambele ponturi să iasă; mai aveam nevoie de unul la Barcelona și unul mai puțin la Juventus. Sperăm că astăzi vom prinde măcar 2 din 3.

Burnley este penultima, cu doar 11 puncte strânse în 20 de etape. Doar Sheffield United stă mai rău, dar nu cu mult, având două puncte mai puține. Este a doua cea mai slabă din campionat și la capitolele atac și apărare, cu un golaveraj de -21. In ultimele 4 etape a pierdut de 3 ori, câștigând surprinzător pe terenul lui Fulham cu 2-0. A fost aproape să ia un punct și de la Aston Villa, dar a fost învinsă din penalty în prelungiri.
Acum o săptămână au pierdut și cu Tottenham în FA Cup, meci în care s-au accidentat Lyle Foster și Charlie Taylor.

Echipa probabilă Burnley:

Trafford – O’Shea, Beyer, Roberts, Vitinho – Berge, Brownhill, Odobert, Tresor – Ambouni, Jay Rodriguez

PROMOȚIE DE TOP PE LASVEGAS.RO! PRIMEȘTI ACUM 200 ROTIRI GRATUITE LA STARLIGHT CHRISTMAS, FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ

Luton Town nu este chiar victima sigură a tuturor, așa cum poate era de așteptat la începutul sezonului. Se lasă cu greu învinsă, iar etapa trecută a demonstrat iarăși acest lucru. A fost condusă cu 3-0 de Chelsea și a pierdut cu 3-2. Venea după două victorii consecutive, cu Newcastle și Sheffield.
Este pe locul 18, retrogradabil, dar are și un meci mai puțin disputat, cu care ar putea urca peste Everton, care este penalizată cu 10 puncte.
Kabore este la Cupa Africii. Lockyer, Nakamba, Burke, Potts și Morris sunt accidentați.

Echipa probabilă Luton:

Kaminski – Mengi, Bell, Osho – Barkley, Lokonga, Giles – Brown, Townsend, Adebayo

In tur a fost 2-1 pentru Burnley, prima victorie a sezonului. Este favorită astăzi pentru că joacă acasă, dar Luton cu siguranță poate pune probleme. Noi am ales să jucăm pe un egal, la după prima repriză sau la final. Putem avea fără probleme un 0-0 încă de la pauză.

Pontul redacției:

NOI AM PLASAT BILETUL PE LASVEGAS.RO. DACĂ NU AI CONT, ÎȚI POȚI DESCHIDE PRIN ACEST LINK SAU APĂSÂND PE BILETUL DE MAI SUS. VEI PRIMI 200 ROTIRI GRATUITE CADOU, FĂRĂ CERINȚE DE RULAJ

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE