Skip to content

Pontul nostru în COTA 2.55 pe Nottingham Forest – Manchester United

Avem astăzi 6 meciuri de Premier League, iar noi vom paria pe cel mai atractiv dintre ele, mai ales după rezultatele celor două de Boxing Day.

Nottingham Forest obținuse un singur punct din ultimele 7 meciuri, până acum 4 zile când a întâlnit-o pe Newcastle. A învins-o pe aceasta cu 3-1 la ea acasă. A fost o victorie importantă pentru „pădurari”, nu numai pentru moral, dar și în clasament, unde ar fi fost pe loc de retrogradare dacă pierdeau încă o dată. In afară de Sheffield, celelalte 3 victorii ale lor au fost cu echipe din prima parte a clasamentului.

Nuno Espirito Santo este noul antrenor, după ce Steve Cooper a fost demis, iar acesta a obținut victoria la a doua încercare, după ce se descurcase decent și cu Bournemouth, dar a pierdut pe final.
Awoniyi, Sangare, Aurier și Felipe sunt accidentați.

Echipa probabilă Nottingham:

Turner – Murillo, Niakhate, Aina, Montiel – Yates, Danilo – Hudson-Odoi, Elanga, Gibbs-White – Chris Wood

SUPER-PROMOȚIE LA SUPERBET, CU 324 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. FĂRĂ DEPUNERE. DOAR PRIN ACEST LINK

Manchester United a reușit o revenire fantastică de Boxing Day contra lui Aston Villa, după ce echipa din Birmingham conducea cu 2-0 după o oră de joc. Este acum pe locul 7, la 6 puncte de rivala Manchester City, care ocupă acum locul 4, dar aceasta are și un meci mai puțin disputat. Are 8 puncte mai puține decât Aston Villa, probabil principala țintă a „diavolilor roșii”.

Erik ten Hag nu se va putea baza pe Lisandro Martinez, Casemiro și Maguire, accidentați. Sancho este indisponibil și el.

Echipa probabilă United:

Onana – Varane, Evans, Dalot, Wan-Bissaka – Mainoo, Eriksen – Rashford, Garnacho, Bruno Fernandes – Hojlund

Man United a câștigat toate cele 5 meciuri directe de când Forest a ajuns din nou în prima ligă. In tur, a fost condusă cu 2-0 încă din minutul 4, dar a câștigat în cele din urmă cu 3-2. Nu este exclus ca gazdele să înceapă bine încă o dată, având moralul ridicat și jucând în fața propriilor fani, dar se prea poate ca în partea a doua, oaspeții să arate că au echipa mai bună și să câștige.

Pontul redacției:

DACĂ NU AI CONT LA SUPERBET, APASĂ PE BILETUL NOSTRU. CREEAZĂ-ȚI CONT ȘI PRIMEȘTI 324 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT, CU CONDIȚII MINIME DE RULAJ. FĂRĂ DEPUNERE

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE