Skip to content

Pontul nostru în COTA 2.10 pe Mainz – Borussia Dortmund

Primul meci al zilei în Bundesliga va fi unul interesant între două echipe care nu trec prin cea mai bună perioadă. Noi vom juca pe șansă dublă și goluri.

Ieri ne-am mai revenit cu 2 ponturi câștigătare din 3 și suntem acum cu 4 cote de 2 pe plus în ianuarie.

Mainz 05 ocupă locul 12 și este în cădere liberă. In ultimele 5 meciuri au obținut doar două puncte, acasă cu Frankfurt și în deplasare cu Stuttgart, ambele cu 1-1. Este echipa cu cea mai mică medie de goluri din campionat, asta pentru că aproape toate meciurile ei se termină cu 2 sau 3 goluri. Deocamdată nu este amenințată de retrogradare, dar nu își poate permite să conitnue prea mult seria fără victorie. Kohr este suspendat. Mustapha este accidentat.

Echipa probabilă Mainz:
Zentner – Edmilson Fernandes, Anthony Caci, Hack – Barkok, Barreiro, Aaron Martin, Widmer – Onisiwo, Sung Lee – Ingvartsen

LA SUPERBET PRIMEȘTI ACUM 233 DE ROTIRI GRATUITE LA SHINING CROWN. TREBUIE DOAR SĂ TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Dortmund a câștigat etapa trecută cu 4-3 contra lui Augsburg și se menține aproape de podium. Ocupă abia locul 7 în acest moment, dar diferența față de Frankfurt, ocupanta locului secund înaintea etapei, este de doar două puncte. Intre timp Leipzig are 4 puncte avans, dar un meci în plus. Jude Bellingham este suspendat, pierdere importantă la mijlocul terenului, la fel cum este și Marco Reus în faza ofensivă. Mai este accidentat și Meunier.

Echipa probabilă Dortmund:
Kobel – Sule, Hummels, Guerreiro, Ryerson – Ozcan, Dahoud – Adeyemi, Malen, Reyna – Moukoko

Galben-negrii au câștigat în ultimele 4 deplasări pe Mewa Arena. Le va fi greu fără câțiva jucători de bază, dar rămâne favorită pe terenul unei echipe care a învins-o acasă doar Koln. Chiar și așa, gazdele trebuie să încerce să câștige măcar un punct și nu o poate face dacă nu marchează, pentru că Dortmund are destule resurse prin care să o facă. Nu credem că oaspeții vor scăpa fără gol primit, dar nici că vor pierde.

SUPER-PROMOȚIE! PRIMEȘTI ACUM 223 DE ROTIRI GRATUITE LA SHINING CROWN DOAR DACĂ TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE

Pontul redacției:
Mainz – Dortmund- X2 și ambele marchează, Cota: 2.10

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE