Skip to content

Pontul nostru în COTA 2.00 pe sfertul din Cupa Regelui, Celta Vigo – Real Sociedad

Acum o săptămână am avut optimile de finală, apoi tragerea la sorți și acum sferturile. Avem două super-meciuri în această fază a competiției, mâine și poimâine. Până atunci, Celta mai încearcă o dată să o oprească pe Real Sociedad, după ce a eșuat acum 3 zile.

Celta Vigo este la doar două puncte de retrogradarea din LaLiga. Are parte de o primă jumătate de sezonul mult sub așteptări, dar în noul an a început să mai dea semne de viață. A învins-o pe Betis în primul meci din 2024, ceva ce nu multe echipe reușesc.
In optimile Cupei, a învins-o pe Valencia chiar pe Mestalla cu 3-1, aceasta fiind una dintre cele mai în formă echipe din campionat. Este la al 5-lea meci de Cupă și este abia primul pe care îl dispută acasă. A mai învins 3 echipe din ligi inferioare.
Rafa Benitez nu se va putea baza pe Bamba, care este la Cupa Africii, dar nici pe Aidoo și Cervi, accidentați.

Echipa probabilă Celta:

Guaita – Starfelt, Dominguez, Ristic, Mingueza – Dotor, Tapia, De la Torre, Perez – Douvikas, Strand Larsen

OFERTA MOMENTULUI! 324 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT TE AȘTEAPTĂ ACUM. TREBUIE SĂ TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Real Sociedad este pe locul 6 în campionat, la 6 puncte sub Atletico și Athletic. Valencia vine amenințător din urmă, la fel și Las Palmas. Nu este o perioadă în care bascii să se poată relaxa și s-a văzut asta prin abordarea lor din ultimele meciuri. In Cupa Regelui au câștigat cu 2-0 la Pamplona, apoi cu 1-0 în LaLiga cu Celta Vigo.
Extrem de pragmatică a fost până acum, inclusiv în Cupă, unde a mai întâlnit 3 echipe din ligi inferioare și pe toate le-a învins cu 1-0, în deplasare.
Munoz, Odriozola, Zubimendi, Merquelanz, Barrenetxea și Carlos Fernandez sunt accidentați. Kubo și Hamed Traore sunt plecați cu echipele lor naționale.

Echipa probabilă Sociedad:

Remiro – Zubeldia, Le Normand, Tierney, Elustondo – Merino, Mendez, Turrientes – Zakharyan, Oyarzabal, Andre Silva

Chiar dacă a învins-o tot acasă la ea cu 1-0 acum 3 zile, meciul de astăzi se anunță mai complicat. Galicienii vor revanșa, iar forma lor de moment nu este deloc rea. Cu siguranță pot merge mai departe în semifinale. Pariem totuși că Sociedad nu va pierde după 90 de minute, fiind până la urmă echipa mai puternică, chiar și cu mulțimea de indisponibili. Nu ar trebui să vedem foarte multe goluri, dar sperăm la măcar două, la o cotă excelentă.

Pontul redacției:

NOI AM PUS PARIUL LA SUPERBET. IȚI POȚI FACE CONT LA EI PRIN ACEST LINK ȘI VEI PRIMI 324 ROTIRI GRATUITE, FĂRĂ DEPUNDERE. CONDIȚII MINIME DE RULAJ

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE