Skip to content

Pontul nostru în COTA 1.95 pe cel mai tare meci al zilei din Anglia, Wolves – Brentford

După 1-1 acum 11 zile la Londra, avem parte de o rejucare pentru a se decide cine merge mai departe în a 4-a rundă din FA Cup. Mergem pe mâna gazdelor.

Wolverhampton Wanderers sunt într-o formă de zile mari. Au 3 victorii consecutive în Premier League, în meciuri deloc ușoare cu Chelsea, Brentford și Everton. Pe ultimele două le-a învins la 3 goluri diferență. Nu a mai pierdut pe teren propriu din septembrie, când a fost învinsă de Liverpool cu goluri venite pe final. Dacă menține ritmul și în a doua parte a sezonului, are șanse la un loc de Conference sau Europa League, dar acesta ar putea fi un obiectiv destul de greu realizabil, la câte alte echipe puternice sunt deasupra ei, însă are potențial.
Jonny și Lemina sunt indisponibili. Joao Gomes este suspendat. Dawson și Bueno sunt accidentați. Boubacar Traore, Ait-Nouri și Hwang Hee-chan sunt plecați la echipele lor naționale.

Echipa probabilă Wolves:

Jose Sa – Toti, Bueno, Semedo, Kilman – Doyle, Bellegarde, Doherty – Sarabia, Neto, Cunha

SUPER-PROMOȚIE LA SUPERBET, CU 324 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. FĂRĂ DEPUNERE. DOAR PRIN ACEST LINK

Brentford încă nu a reușit să iasă din criza de rezultate. Are 5 înfrângeri consecutive în Premier League, unde este acum la 3 puncte de retrogradare, iar în Cupa Angliei a scos doar o remiză acasă cu Wolverhampton în condițiile în care a jucat în superioritate numerică aproape tot meciul, mai bine de 80 de minute.
Pe „albine” le așteaptă un meci extrem de important în campionat peste 4 zile cu Nottingham, contracandidată la salvarea de la retrogradare, ocazie cu care speră să oprească seria negativă.
Rico Henry, Mbeumo, Hickey, Schade, Ajer sunt accidentați. Wissa, Onyeka și Ghoddos sunt la Cupa Africii. Mee este suspendat.

Echipa probabilă Brentford:

Flekken – Collins, Pinnock, Zanka – Jensen, Janelt, Dasilva, Lewis-Potter, Roerslev – Yarmolyuk, Maupay

In campionat, „lupii” au câștigat fără drept de apel, cu 4-1, acum 3 săptămâni. Starea de spirit a echipelor nu s-a schimbat mai deloc de atunci.
Avantajul este de partea gazdelor, care au rezistat în primul meci de Cupă și au reușit să egaleze în 10 oameni, forțând rejucarea. Dacă și acum iese remiză, se va decide câștigătoarea în prelungiri sau la penalty-uri dacă scorul rămâne egal. Noi mizăm totuși că Wolves vor câștiga după cele 90 de minute.

Pontul redacției:

DACĂ NU AI CONT LA SUPERBET, APASĂ PE BILETUL NOSTRU. CREEAZĂ-ȚI CONT ȘI PRIMEȘTI 324 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT, CU CONDIȚII MINIME DE RULAJ. FĂRĂ DEPUNERE

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE