Skip to content

Pontul nostru în COTA 1.94 pe meciul etapei din Serie A, Roma – Napoli

Incheiem etapa a 17-a din prima ligă italiană cu un duel între două echipe care au mare nevoie de puncte pentru a se apropia de locurile de Champions League. Noi vom miza pe oaspeți.

AS Roma este pe locul 8. Etapa trecută a pierdut cu 2-0 la Bologna, una dintre cele mai în formă echipe din campionat. Doar AC Milan a reușit să învingă trupa lui Jose Mourinho pe Olimpico, însă și Fiorentina, Salernitana au scăpat neînvinse. Dacă ia astăzi toate cele 3 puncte, urcă pe locul 6 și îi ia locul lui Napoli.
Aouar, Abraham, Kumbulla, Smalling și Dybala sunt accidentați.

Echipa probabilă Roma:

Patricio – Llorente, Ndicka, Mancini – Cristante, Paredes, Bove, Zalewski, Kristensen – El Shaarawy, Lukaku

PROMOȚIE DE TOP PE LASVEGAS.RO! PRIMEȘTI ACUM 200 ROTIRI GRATUITE LA STARLIGHT CHRISTMAS, FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ

SSC Napoli practică un fotbal incomparabil cu cel de sezonul trecut, când lua titlul la pas. Este acum pe locul 6, cu 27 de puncte în 16 etape. Nu va urca pe loc de Champions League nici dacă va câștiga, pentru că ar veni la egalitate cu Fiorentina, dar a pierdut meciul direct cu aceasta. Cel puțin în Champions League s-a descurcat bine și va juca în optimile de finală cu Barcelona. In Cupa Italiei, a fost eliminată de Frosinone, 0-4 chiar la Napoli acasă.
Walter Mazzarri nu se va putea baza pe Elmas și Olivera, accidentați.

Echipa probabilă Napoli:

Meret – Natan , Rrahmani, Rui, Di Lorenzo – Lobotka, Anguissa, Zielinski – Kvaratskhelia, Politano, Osimhen

In meciurile directe, Napoli are un avantaj evident în ultimii ani. Romanii nu a mai câștigat un duel contra napoletanilor tocmai din 2019, după care au pierdut mai de fiecare dată. Niciuna nu este în formă, dar lotul oaspeților este fără dubii superior. Trebuie să spele impresia lăsată în Cupă și ne așteptăm să câștige oricare dintre reprize.

Pontul redacției:

NOI AM PLASAT BILETUL PE LASVEGAS.RO. DACĂ NU AI CONT, ÎȚI POȚI DESCHIDE PRIN ACEST LINK SAU APĂSÂND PE BILETUL DE MAI SUS. VEI PRIMI 200 ROTIRI GRATUITE CADOU, FĂRĂ CERINȚE DE RULAJ

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE