Skip to content

Pontul nostru în COTA 1.89 pe meciul de Premier League dintre Wolves și Burnley

Primul meci din etapa a 15-a, etapă intermediară, va începe cu nu tocmai cu cel mai interesant duel, dar poate reușim să facem profit de pe urma lui. Am pariat pe goluri la meciul de pe Molineux.

Wolverhampton Wanderers este într-o formă extraordinară în meciurile de pe teren propriu; în ultimele 4 dispute, a avut doar adversare din top 6 și nu a pierdut niciuna. Chiar le-a învins pe Manchester City și Tottenham, iar cu Aston Villa și Newcastle a terminat la egalitare. Inainte de acestea, fusese la un pas să scoată măcar un punct și cu Liverpool, dar atunci a cedat pe final.
In deplasare nu stă atât de bine; a pierdut până și cu codașa Sheffield. Este pe locul 13, fără emoții pentru retrogradare, cel puțin pentru moment.
Pedro Neto și Otto sunt accidentați. Ait-Nouri și Jose Sa sunt incerți.

Echipa probabilă Wolves:

Bentley – Dawson, Kilman, Toti Gomes – Lemina, Bellegrade, Joao Gomes, Bueno, Semedo – Hee-Chan, Cunha

PROMOȚIE NOUĂ! PRIMEȘTI ACUM 200 ROTIRI GRATUITE LA STARLIGHT CHRISTMAS, FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ

Burnley a reușit etapa trecută o victorie de moral contra lui Sheffield United, 5-0, iar cele două au făcut rocada în clasament, pe ultimele două locuri. Cu o victorie astăzi, ar urca temporar pe locul 17, primul deasupra „liniei roșii”. Ar fi pentru prima dată în acest sezon când se întâmplă asta. Burnley a marcat în ultimele 3 etape. A făcut-o până și pe Emirates contra lui Arsenal, deși a pierdut cu 3-1. Are toate șansele să o facă și astăzi.
Cullen Cork, Muric și Lyle Foster sunt accidentați. Beyer este suspendat. Delcroix și Al-Dakhil sunt și ei indisponibili.

Echipa probabilă Burnley:

Trafford – O’Shea, Ekdal, Taylor, Vitinho – Berge, Brownhill, Koleosho, Bruun Larsen – Amdouni, Jay Rodriguez

„Lupii” n-au mai câștigat un meci direct tocmai din 2018. Burnley se descurcă bine în general în fața lor și după infuzia de moral de sâmbătă, ne așteptăm să înscrie și acum. Toate meciurile lui Wolverhampton din acest sezon de pe teren propriu, s-au încheiat cu goluri în ambele porți. Sperăm să fie așa din nou!

Pontul redacției:

NOI AM PLASAT BILETUL PE LASVEGAS.RO. DACĂ NU AI CONT, ÎȚI POȚI DESCHIDE PRIN ACEST LINK SAU APĂSÂND PE BILETUL DE MAI SUS. VEI PRIMI 200 ROTIRI GRATUITE CADOU, FĂRĂ CERINȚE DE RULAJ

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE