Skip to content

Pont SPECIAL în COTA 2.45 pe Ajaccio – PSG

Micuța Ajaccio primește vizita coloșilor de la Paris Saint-Germain în primul meci al etapei a 12-a de Ligue 1. Pariem pe assist-uri într-o cotă generoasă.

Ajaccio este pe locul 18 după 11 etape de la revenirea în prima ligă, la doar două puncte de locul 20 pe care acum e Brest. Cu o victorie astăzi, ar urca până pe 14, dar este destul de ușor de prezis că acest lucru nu se va întâmpla. Are deja 7 înfrângeri și doar două victorii. Una dintre victorii a fost o surpriză imensă, 2-1 pe Volodrome cu Marseille. Nu are o defensivă atât de rea, cu 17 goluri primite, mai puține decât multe echipe de jumătatea clasamentului.Hamouma, Touzghar și Laci sunt accidentați, iar Mayembo este incert.

Echipa probabilă Ajaccio:
Leroy – Oumar Gonzalez, Avinel, Ismael Diallo, Youssouf – Marchetti, Coutadeur, Belaili, Bayala – El Idrissy, Moussiti-Oko

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. FARA DEPUNERE, CERINTE MINIME DE RULAJ

Pentru PSG, acesta este un meci de pregătire pentru meciul din Champions League de acasă cu Maccabi Haifa, care și acela este ca un meci de pregătire pentru următorul meci de campionat, și așa mai departe până în noiembrie. Diferența dintre echipa pariziană și celelalte este imensă, dar astăzi chiar nu se poate pune la îndoială rezultatul final. PSG are 9 victorii și două egaluri și a primit doar 7 goluri, marcând nu mai puțin de 29, în condițiile în care în ultimele meciuri abia a marcat mai mult de un gol. Neymar și Sergio Ramos sunt suspendați, iar fundașii Kimpembe, Nuno Mendes și Danilo Pereira sunt accidentați.

Echipa probabilă PSG:
Donnarumma – Mukiele, Marquinios, Bernat, Hakimi – Vitinha, Verratti, Fabian Ruiz – Messi, Ekitike, Mbappe

Chiar dacă atacul parizienilor nu a mai dat la fel de multe roade ca la începutul sezonului, acum au un adversar destul de slab și pot marca mai mult de un gol. Dar chiar și cu un gol am putea prinde acest bilet, pentru că avem nevoie doar ca Messi să ofere o pasă de gol, lucru pe care l-a realizat de 7 ori în acest sezon de Ligue 1. Il are și pe Mbappe ca partener în atac, care oricum se zgârcește la pase, deci dacă ajunge mingea la el din pasa lui Messi, sunt șanse mari să marcheze. Pentru ca Messi să marcheze, cota este 2.00, dar parcă este mai riscantă aceea la cât de altruist este argentinianul. Așadar, pariem pe assist oferit de Lionel Messi.

SUPER-PROMOȚIE! TE POȚI BUCURA DE 567 DE ROTIRI GRATUITE DACĂ TE INREGISTREZI ACUM LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FĂRĂ DEPUNERE!

Pontul redacției (îl găsiți la Speciale):
Ajaccio – PSG- Messi dă o pasă de gol, Cota: 2.45

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
550 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 DE ROTIRI GRATUITE