Skip to content

Polonia – Olanda în Liga Națiunilor. Forțăm într-o COTĂ 2.22

In Grupa 4 din Liga A avem două meciuri care anunță spectacol. Polonia vs Țările de Jos (Olanda) va avea loc astă seară la Varșovia, de la 21:45, la fel ca celelalte meciuri. Pontul nostru este exclusiv pe goluri, care sperăm să vină în ambele porți.

Polonia este pe locul 3 în grupa din care mai fac parte Țările de Jos, Belgia și Țara Galilor. Nu mai are șanse matematice de a câștiga grupa, dar încă poate retrograda. Jucând și acasă contra unei echipe de clasă, este ușor de asumat că polonezii vor trata cu seriozitate partida, iar cu Lewandowski în atac, golul poate veni oricând. Cash și Moder nu pot fi folosiți în această seară.

Echipa probabilă Polonia:
Szczesny – Glik, Bednarek, Reca, Bereszynski – Krychowiak, Linetty – Zalewski, Frankowski, Zielinski – Lewandowski

SUPER-PROMOȚIE! PRIMESTI ACUM 567 DE ROTIRI GRATUITE DOAR DACA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

Pentru Olanda, o victorie ar garanta locul în semifinalele Nations League, în proporție de 99%. Singurul scenariu prin care ar pica pe locul 2, dar fi ca Belgia să o învingă la Amsterdam pe Olanda cu o diferență de minim 3 goluri și să spere că și golaverajul îl are mai bun… sau să bată la 4 goluri diferență. Nu se va întâmpla vreodată așa ceva la ce jucători au olandezii în apărare. In această campanie, nu s-au focusat prea mult pe defensivă pentru că atacul a mers ca pe roate. Nu mai puțin de 11 goluri a înscris „Portocala mecanică” în primele 4 etape, dar a primit 6. Tim Krul nu va putea evolua.

Echipa probabilă Olanda:
Cillessen – de Ligt, de Vrij, van Dijk – Koopmeiners, de Jong, Berghuis, Malacia, Dumfries – Gakpo, Depay

Meciul direct din etapa a 3-a s-a terminat 2-2, de altfel în singurul meci care nu a fost câștigat de olandezi. Polonia a marcat de două prin Cash și Zielinski, a condus cu 2-0, dar s-a văzut imediat egalată, meci în care Lewandowski nu a jucat. Dacă au marcat două goluri fără el, poate cu el marchează măcar unul. In Olanda ne bazăm să înscrie de măcar două ori și n-ar trebui să fie o mare problemă acest lucru.

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. NU TREBUIE SA DEPUI NIMIC

Pontul redacției:
Polonia – Olanda- ambele marchează și peste 2.5 goluri, Cota: 2.22

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
300 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC
+200 Rotiri Gratuite
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
2000 DE LEI
+ 450 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 200 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE