Biletul Zilei

POATE FI BILETUL DE 10! Florin Vintila tinteste un castig de 2.000 LEI

Florin Vintila nu a inceput bine saptamana, dar biletul de astazi il poate aduce in castig.

ÎȚI PLACE SĂ ROTEȘTI?? PRIN ACEST LINK PRIMEȘTI 1.200 DE LEI BONUS DE BUN VENIT ȘI 100 DE ROTIRI GRATUITE

Are nevoie de sase selectii, toate logice la prima vedere.

Florin Vintila a pariat 200 de lei pe o cota totala de 9.36. Ii tinem pumnii stransi si o sa ii urmarim cu interes acest bilet.

Atentie! Florin nu e tipster! El doar ne arat biletele pe care pariaza. Sumele mizate de el NU trebuie sa ne influenteze. Cu totii trebuie sa pariem doar atat cat ne permitem. Daca ne inmultim banii de aproape 10 ori este o mare realizare, indiferent de castig. 

Biletul lui Florin Vintila de astazi:
(Ora 19:30) Sampdoria vs. Lazio- Lazio castiga oricare dintre reprize, Cota: 1.42
(Ora 20:00) Kristiansund vs. Viking- Viking castiga oricare dintre reprize, Cota: 1.55
(Ora 21:30) Arsenal vs. Aston Villa- 1, Cota: 1.47
(Ora 21:45) West Ham vs. Tottenham- GG sau peste 2,5 goluri, Cota: 1.42
(Ora 22:00) Lille vs. Nice- Lille castiga oricare dintre reprize, Cota: 1.47
(Ora 22:00) Marseille vs. Clermont- 1, Cota: 1.38
Cota finala: 9.32

STOP!!! ASTA E DE PROFITAT!!! 1.200 DE LEI BONUS DE BUN VENIT + 100 DE ROTIRI GRATUITE, PRIN ACEST LINK

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles