Biletul Zilei

Petrolul – FCSB. Andrei Belciug pariază în COTA 2.10

Cel mai așteptat meci al etapei a 13-a din Superliga României va avea loc diseară de la ora 21:30, pe „Ilie Oană”. Merg în cota 2 pe ceea ce ar putea fi ultimul meci a lui Dică pe banca bucureștenilor.

Petrolul încă stă bine în clasament în ciuda celor 3 înfrângeri consecutive din campionat. Este drept, a jucat cu 3 dintre cele mai puternice echipe ale campionatului, în momentul disputării meciurilor. Ploieștenii au 5 victorii, două egaluri și 5 înfrângeri, clasându-se pe locul 7, primul sub linia de play-off. Are jucători experimentați în lot, de valoare, iar acești factori ar putea contra în meciul cu FCSB, chiar dacă forma de moment nu îi ajută. Budescu este incert.

Echipa probabilă Petrolul:
Vâlceanu – Tamaș, Cebotaru, Meijers – Jair, Seto, Țîcu, Pașov – Grozav, Cioiu, Irobiso

222 DE ROTIRI GRATUITE LA SIZZLING HOT DELUXE TE ASTEAPTA ACUM LA SUPERBET. DOAR PRIN ACEST LINK SI FARA DEPUNERE

FCSB se află într-unul dintre cele mai slabe momente din istorie. Echipa lui Becali ocupă poziție a 14-a în campionat. Doar Chindia și Mioveni sunt sub ea. Etapa trecută a câștigat cu FC Argeș, însemnând astfel abia a doua victorie. Mai are 5 egaluri și 3 înfrângeri. Este singura echipă din SUperligă cu o medie de peste 3 goluri pe meci, dar ponderea mai mare o au golurile primite, 17 la număr. Atacul se descurcă în limite decente; spre exemplu, are același număr de goluri marcate cu Rapid, echipa de pe locul 2. Toate meciurile până la finalul sezonului regulat vor fi tratate ca pe niște finale de FCSB-iști, pentru că sunt în mare pericol să rateze în premieră play-off-ul. In meciul din Europa League de joi contra lui Silkeborg, au fost menajați mulți titulari special pentru acest meci, iar rezultatul a fost pe măsura interesului, 5-0 pentru danezi. Panțîru, Cristea și Ovidiu Popescu sunt accidentați.

Echipa probabilă FCSB:
Târnovanu – Tamm, Dawa, Radunovic, Crețu – Edjouma, Olaru, Cordea – Coman, Omrani, Compagno

Este de așteptat ca FCSB să aliniese o formulă ultra-ofensivă, iar Petrolul ar putea profita măcar o dată pe contraatac. Dawa face greșeli imense aproape la fiecare meci, dar în general FCSB nu scapă fără gol primit. In toate cele 10 partide jucate a primit gol și a marcat în 9. Și cu presiunea de a câștiga meciul neapărat, vor apărea greșeli, sunt convins de asta. Mai teamă îmi e să nu marcheze FCSB, dar la câți atacanți va avea în teren, ar trebui să o facă.

LA SUPERBET POTI JUCA ACUM UN BILET CU 50 DE LEI GRATUIT. IN PLUS, PRIMESTI SI 222 ROTIRI LA CASINO DOAR LA VERIFICAREA CONTULUI. DOAR PRIN ACEST LINK

Pontul lui Andrei Belciug:
Petrolul – FCSB- ambele marchează, cota 2.10

187 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles