Biletul Zilei

PATRU MECIURI PENTRU O COTĂ DE 9 (Papillon)

Astazi, pe langa cota 2, care este deja pe site, am decis sa mai pariez pe un bilet pe care vi-l prezint si voua.

DOAR PRIN ACEST LINK! 50 DE LEI PARIU GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE!

In Norvegia 2 incepe prima etapa, iar meciul pe care l-am ales are toate premisele pentru multe goluri. Sper ca nu m-am inselat.

La Verona si Genoa sunt surprins de cota foarte mare pentru ambele marcheaza. Asta pentru ca a fost GG in toate din ultimele cinci meciuri jucate de Verona. In plus, in ultimele doua dueluri directe dintre cele doua am avut goluri de ambele parti.

Middjylland a batut-o pe Silkeborg acum doua saptamani, in deplasare. Astazi, pe teren propriu, ma astept sa o faca din nou.

Sper ca Bologna sa le dea batai de cap milanezilor si acestia sa fie nevoiti sa atace in valuri, lucru care ar trebui sa produca multe cornere.

Pariati mereu responsabil! Sa privim pariurile ca pe un hobby, nu ca pe o posibila sursa de venit.

ĂSTA NU TREBUIE RATAT!!! 50 DE LEI FREEBET FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ!!!

Biletul pe care am pariat astazi arata asa:
(Ora 19:00, Norvegia, OBOS-ligaen) Fredrikstad vs. Stjordals-Blink- peste 2,5 goluri, Cota: 1.47
(Ora 19:30, Italia, Serie A) Verona vs. Genoa- ambele marcheaza, Cota: 1.90
(Ora 20:00, Danemarca, Superliga) Midtjylland vs. Silkeborg- 1, Cota: 1.75
(Ora 21:45, Italia, Serie A) AC Milan vs. Bologna- peste 9,5 cornere, Cota: 1.80
Cota finala este 8.80

488 posts

About author
Sunt Papillon și pariez de exact 20 de ani! În anul 2002 am plasat primul meu bilet. Am intrat cu un prieten la Astra și am pus vreo 10 selecții pe o foaie. Habar nu aveam despre nimic. Mai jucasem la pronosport cu tata, în copilărie, însă aici treaba părea mult mai serioasă. Evident că nu am prins niciun meci de pe bilet. De ciudă am început să mă documentez despre cote, piețe de pariere și așa mai departe. Pe următorul bilet am pus 3 X-uri (egaluri) cu o miză de 50 de mii (cum era pe atunci). Am lovit 1 milion! Le-am prins pe toate! Aceștia au fost primii mei pași în pariuri. De atunci am încercat toate strategiile posibile și imposibile. Am pariat cel puțin 3 munți de bilete. Am auzit și văzut povești cât să scriu 4 cărți fără niciun efort. Fiecare parior are o poveste memorabila pe care tot o repeta. De obicei ghinionista. Eu am două: Prin 2017 pariam foarte mulți bani pe Easy Money. Barcelona tocmai pierduse cu 0-3 pe terenul lui Juventus și urma returul. Se juca în sferturile Champions League. Am pus pe un bilet o cotă de 1.05 (care mi-a ieșit) și am mai pus că se va înscrie pe Camp Nou minim un gol. Cota era de 1.03. Suma pe care am jucat-o atunci a fost uriașă. Meciul s-a terminat 0-0... Prin 2005-2006, nu mai știu exact, stateam la ultimul meci pe bilet Alkmaar – Heracles. Pusesem 1 solist. Suma pe care urma să o câștig era una chiar foarte mare. Alkmaarul era angrenat în lupta pentru podium, Heracles nu mai avea nimic nici de câștigat, nici de pierdut. Erau ultimele etape. 2-0 pentru Alkmaar prin minutul 75. Fac ăia 2-1 și în minutul 95 egalează. S-a terminat 2-2. Urmăream scorul pe teletext. A doua zi am văzut rezumatul video al meciului. In minutul 94, Heracles a avut corner. A venit în careu și portarul (deși meciul era lipsit de miză pentru ei). S-a înălțat și a marcat cu capul golul egalizator... Singurul sfat pe care îmi permit să vi-l dau este să încercați să vedeți pariurile mai mult ca pe un hobby decât ca pe o posibilă sursă de venit. Biletele pe care eu le joc le veți putea găsi numai pe acest site.
Articles