Biletul Zilei

PARIUL ZILEI VINE DE LA FLORIN VINTILA. UN SINGUR EVENIMENT IN COTA 2.80.

Comunitate. Salutare. Cota zilei de astazi vine de la Florin Vintila. Un singur meci pentru o Cota 2.80. Creste tenisiunea pe Villarreal – Liverpool. Gasim reteta castigatoare? 

Nu suna rau astfel de variante. Altfel traiesti meciul la televizor cand ai in cont o investite pe o Cota de 2.80.

Florin Vintila a venit cu propunerea de a plasa 200 RON pe Villarreal – Liverpool. Biletul a fost jucat pe Superbet. 

POTI PARIA ACEST BILET GRATIS CU O MIZA DE 57 RON. FARA DEPUNERE! AI SI 289 DE ROTIRI GRATUITE. TREBUIE DOAR SA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK. 

Analizati cu atentie acest superpariu. Poate vreti sa-l incercati. Nu trebuie sa jucati aceeasi suma. Decizia finala va apartine. 

Mult success. 

Biletul plasat de Florin Vintila pe SUPERBET
Villarreal – Liverpool – oaspetii castiga, Liverpool inscrie ultimul gol, Liverpool va avea cele mai multe cornere, COTA 2.80

149 posts

About author
În primul rând eu nu sunt tipster. Aș vrea ca oamenii care ne urmăresc să înțeleagă diferența dintre biletele jucate de mine și munca unui tipster. Eu mereu le voi prezenta urmăritorillor biletele pe care eu investesc anumite sume de bani. Nu mă consider un parior foarte bun, dar mă consider un jucător disciplinat. Strategia, disciplina, răbdarea și gestionarea corectă a banilor cred că fac diferența între jucători. Zilnic îmi notez fiecare sumă investită în pariuri, iar la final de lună îmi calculez bilanțul. Niciodată nu joc la recuperare. Am învățat că în pariuri mereu există a doua zi. Nu joc sume uriașe pe un singur bilet. Am constientizat că în pariuri există luni foarte bune, dar și perioade în care fiecare bilet investit reprezintă o pierdere. S-au strâns câțiva ani importanți de la primul bilet plasat. Dacă aș trage acum o linie m-aș declara mulțumit. Nu am acumulat averi din pariuri, dar mi-am făcut de cele mai multe ori un buget generos. Sper ca biletele jucate de mine să le aducă urmăritorilor un profit important pe termen lung. Eu sunt Florin Vintilă si le transmit oamenilor să nu se aștepte la minuni. Nimeni nu îi poate imbogăți peste noapte.
Articles