Biletul Zilei

Pariul lui Andrei pe astăzi este în COTA 2.33

Salutări! Ieri n-a intrat și al 3-lea solist consecutiv în cotă mare pe Nations League. Asta se întâmplă când pariez pe echipe cu pensionari în rol de oameni de gol. Astăzi am doar o recomandare pe tenis, nu merită riscat mult pe așa ceva, dar în mod normal ar trebui să fie câștigător.

Imi îndrept atenția către ultimul meci al zilei de la turneul de la Tel Aviv, pe hard, în sală, între Dominic Thiem și Marin Cilic, în optimile de finală. Este programat miercuri de la ora 20:00.

Thiem joacă la un nivel decent de câteva luni, a trecut peste acea perioadă groaznică de înfrângeri consecutive care nu păreau să se mai oprească. In turul 1 l-a învins pe Djere cu 2-1 după ce a fost condus la seturi, lucru cu care austriacul s-a cam obișnuit, să piardă primul set și să revină. Doar că nu revine mereu, de multe ori pierde și al doilea set și acolo i se încheie parcursul la turneul respectiv. Nu observ o evoluție vizibilă în jocul lui, cel puțin din câte am văzut în ultimele meciuri, inclusiv cu Djere, unde i-a fost făcut cadou tie-break-ul setului 2. Thiem se mai salvează cu acel rever de mare calitate pe alocuri, dar per total joacă sub așteptări.

PROMOȚIE NOUĂ. 100 DE ROTIRI GRATUITE PE MIZĂ DE 0.3. FĂRĂ DEPUNERE ȘI FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. TREBUIE SĂ-ȚI DESCHIZI CONT PRIN ACEST LINK.

Marin Cilic nu a câștigat turnee anul acesta, dar este în formă. A fost eliminat numai în fazele superioare ale competițiilor din care a făcut parte începând cu Roland Garros, unde a pierdut în semifinale. De atunci a pierdut cu jucători foarte puternici, ca Ruud și Alcaraz, primii doi din clasamentul mondial. Este pe locul 16 ATP, în comparație cu locul 173 a lui Thiem. 

La meciurile directe este 4-0 pentru Thiem, dar ultimul meci datază din 2020, când austriacul încă însemna ceva în tenisul de top. Acel an a fost și unul dintre cei mai slabi din cariera croatului. Cilic servește mai bine și are procentual mai multe break-uri realizate decât Thiem. Acesta din urmă rămâne un jucător de zgură și încă este foarte departe de nivelul pentru care este recunoscut. Nu văd sensul să joc simplu victorie Cilic. Voi merge pe victoria lui în minimum de seturi. Dacă Thiem ia cumva set, probabil va câștiga și meciul. Dacă nici acum Cilic nu îl învinge, n-o va face niciodată. Mă aștept la o victorie rapidă în două seturi din partea lui, un 6-1 6-4.

AI 100 DE ROTIRI GRATUITE LA CEL MAI NOU JOC DIN ROMANIA. SE JOACA SI FARA DEPUNERE. FA-TI CONT ACUM PRIN ACEST LINK.

Cota este luată de pe lasvegas.ro

Pontul lui Andrei Belciug:
Dominic Thiem – Marin Cilic- 0-2 scor corect, Cota: 2.33

194 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles