Biletul Zilei

Pariul lui Andrei în COTA 2 pe Liverpool – West Ham

Astăzi în etapa intermediară din Premier League avem cel puțin două meciuri extrem de atractive, iar acesta este unul dintre ele. Liverpool o găzduiește pe West Ham United, iar eu am ales un pariu pe golurile marcate de echipa gazdă, în cotă 2.

Liverpool a revenit în prima jumătate a clasamentului odată cu victoria cu 1-0 în derby-ul cu Manchester City, aflându-se acum pe locul 8. „Cormoranii” puteau câștiga și la o diferență mai mare, pentru că jocul per total a fost de calitate, spre deosebire de restul meciurior disputate în acest sezon. Chiar dacă este atât de jos în clasament, a arătat că poate oricând să practice fotbal de cel mai înalt nivel și sper să joace bine și astăzi.

Darwin Nunez ar putea fi printre titularii de astăzi, ceea ce nu este o veste prea bună. Nunez a fost invitat de urgență la ceremonia pentru balonul de aur de acum două zile, pentru a i se acorda trofeul „Egoistul anului” după prestația de duminică cu Man City.

In rest, foarte multe absențe în lot. Keita, Chamberlain, Arthur, Diaz, Matip, Jota și Konate sunt accidentați.

Echipa probabilă Liverpool:
Alisson – van Dijk, Joe Gomez, Robertson, Alexander Arnold – Fabinho, Henderson, Carvalho, Eliott – Salah, Nunez

SUPER-PROMOȚIE! PRIMESTI ACUM 567 DE ROTIRI GRATUITE DOAR DACA TE INREGISTREZI LA SUPERBET PRIN ACEST LINK. FARA DEPUNERE

West Ham este abia pe locul 13, dar a obținut 7 puncte din ultimele 3 meciuri și este pe drumul cel bun. In Europa League a „demolat” grupa FCSB-ului, iar acum este timpul să revină în prima parte a clasamentului și în Premier League, dar poate de etapa viitoare, pentru că acum are o misiune aproape imposibilă pe Anfield. Cornet și Zouma nu vor putea juca.

Echipa probabilă West Ham:
Fabianski – Kehrer, Cresswell, Johnson – Soucek, Rice, Emerson, Coufal – Paqueta, Bowen, Antonio

Liverpool în general nu are probleme acasă cu „ciocănarii” și după doza de moral din weekend, acum ar trebui să scoată cel puțin un egal, dacă nu chiar să câștige, așa cum se așteaptă toată lumea. Nu cred că va mai câștiga cu 1-0, dar nici nu o văd să marcheze 4 goluri. Cred că va fi o nouă victorie chinuită, poate cu 2-1 sau 3-1. Nici un 2-2 nu ar fi complet exclus. Oricum, mai toate rezultatele la care mă pot gândi au 2 sau 3 goluri în dreptul gazdelor, deci acesta va fi pariul meu.

INREGISTREAZA-TE LA SUPERBET PRIN ACEST LINK SI PRIMESTI 567 ROTIRI GRATUITE. CERINTE MINIME DE RULAJ. NU TREBUIE SA DEPUI NIMIC

Pontul lui Andrei Belciug:
Liverpool – West Ham- interval goluri Liverpool: 2-3, cota 2.00

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles