Skip to content

Pariu special în COTA 2.20 pregătit pentru FCSB – CFR Cluj

După un sezon început cum nu se putea mai rău de roș-albaștri, sunt acum la mâna lor pentru a câștiga titlul de campioană a României. Pentru marele derby al ultimilor ani, am ales un pariu care erată extrem de bine la prima vedere.

FCSB și-a revenit imediat după eșecul cu Rapid, câștigând următoarele două meciuri cu 2-1 și 3-1 contra lui CSU Craiova și Sepsi. Este la 4 puncte sub Farul Constanța, care mai are două meciuri de disputat, acasă cu FCSB și în deplasare cu CFR. Echipa lui Charalambous mai au acest meci cu CFR, deplasarea cu Farul, iar în ultima etapă, acasă cu Rapid. Edjouma este accidentat.

Echipa probabilă FCSB:
Târnovanu – Dawa, Tamm, Radunovic, Sorescu – Olaru, Șut, Ovidiu Popescu – Coman, Tavi Popescu, Compagno

259 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL BURNING HOT TE AȘTEAPTĂ ACUM! TREBUIE DOAR SĂ IȚI DESCHIZI CONT LA SUPERBET PRIN ACEST LINK

CFR este la 8 puncte de lider și la 4 de locul 2. Clujenii trebuie să fi răsuflat ușurați după ce ieri CSU Craiova nu a reușit să câștige cu Farul, deși a jucat o repriză întreagă cu un om în plus. Au avans de două puncte față de craioveni și păstrează șanse în continuare de a prinde barajul pentru Conference League. „Feroviarii” au o singură victorie în play-off și 4 egaluri. Ciprian Deac este accidentat.

Echipa probabilă CFR:
Scuffet – Burcă, Yuri Matias, Camora, Manea – Muhar, Boateng, Cvek – Krasniqi, Yeboah, Bîrligea

In tur a fost 1-1, într-un meci dominat clar de CFR în prima parte, dar după pauză, FCSB a jucat mult mai bine și putea chiar să câștige pe final. In sezonul regulat, cele două au câștigat meciul din deplasare cu 1-0. Arena Națională va fi plină. Interesul pentru acest meci este imens, fiind poate cea mai bună oportunitate a FCSB-ului din ultimii ani de a cuceri titlul.

Pariul normal pentru acest meci ar fi 1 solist; forma, valoarea individuală și miza meciului sunt toate de partea bucureștenilor. Noi am ales în schimb un pariu pe multe cornere. Pentru gazde nu se pune problema să ajungă la 4 cornere într-un meci în care vor ataca. CFR va încerca să lovească pe contre. FCSB cedează cornere destul de ușor. Campioana ultimilor 5 ani ar trebui să fie capabilă să se apropie de poarta lui Târnovanu de destule ori încât să iasă acest pariu.

FĂRĂ DEPUNERE, CONDIȚII MINIME DE RULAJ! JOACĂ ACUM 259 DE ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT. DOAR PRIN ACEST LINK

Pontul redacției:
FCSB – CFR- ambele echipe vor avea peste 3.5 cornere, Cota: 2.20

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE