Biletul Zilei

Pariu single în COTA 2.38 pentru la noapte. Pariem seara, ne trezim a doua zi cu banii în buzunar

Salutări! Meci de mare interes astăzi pe hard la Atlanta, unde finalistul de la Wimbledon, Nick Kyrgios, începe pregătirea pentru US Open. Meciul va începe la ora 4 dimineața, ora României.

Nick Kyrgios tocmai a obținut performanța carierei, finală de Grand Slam, e drept, și cu ajutorul lui Nadal care s-a retras înainte de semifinală. Increderea lui ar trebui să fie destul de mare după această performață, dar nu știu cât de motivat va fi încă de la începutul meciului cu Gojowczyk. Nick este jucător de suprafețe rapide, în cele din urmă ar trebui să fie capabil să câștige meciul, mai ales că oricum nu joacă prea multe turnee pe an, nu își permite să plece acasă după un singur meci. De altfel n-a pierdut în niciun tur inaugural în 2022. A câștigat acest turneu în 2016, iar anul trecut a fost eliminat în turul 2.

Peter Gojowczyk este pe locul 88 ATP, jucător de 33 de ani și 1.88m înălțime. Are un stil ca „din topor”, îi place să încheie rapid punctele și se bazează pe serviciu. Nu este deloc în formă în acest sezon, dar a reușit să-l învingă pe Steve Johnson în ultimul meci din calificări, iar acum contra unui adversar de top, cu siguranță va da totul pe teren. 

Un tie-break în setul 1 ar fi ideal, iar eu cred că e realizabil, avem o cotă e 4.75 pentru acest pariu și poate fi luat în calcul. Nu cred că Nick va juca la cel mai înalt nivel în această partidă, dar chiar și dacă pierde primul set, îl văd capabil să revină. Cred că va face minimul de efort pentru a câștiga acest meci, de aceea pariez și pe multe game-uri. Eu am multă încredere în acest pont.

PARIAZA 100 DE LEI FARA RISC. DACA PIERZI BILETUL, PRIMESTI BANII INAPOI SUB FORMA UNUI FREEBET DE 100 DE LEI. MAI MULT, PRIMESTI 123 ROTIRI GRATUITE LA CASINO, DOAR DACA TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

Cotele sunt luate de pe lasvegas.ro

COTA 2.38 a lui Andrei Belciug:
Peter Gojowczyk – Nick Kyrgios- 2 și peste 21.5 game-uri

191 posts

About author
Salutări! Mă numesc Andrei Belciug și sunt aici pentru a-mi împărtăși cunoștințele despre sport, îndeosebi fotbal, tenis și șah. Urmăresc fotbal de când mă știu, iar în 2014 am descoperit și pariurile sportive. Primul meu bilet a fost câștigător și asta m-a făcut să continui să îmi măsor abilitățile de a prezice rezultate. Așa cum sunt sigur că am pățit cu toții la început de drum, după un bilet reușit a urmat o serie interminabilă de insuccese. Prin 2019 am încetat complet să mai pariez pentru că totul ieșea invers față de cum interpretam eu statisticile. In toamna lui 2021 am revenit în joc și de atunci fiecare lună mi-a adus profit, pauza mi-a priit enorm. Ce s-a schimbat? In primul rând, la acest nou început am avut experiența, mi-a fost mai ușor să știu ce e de evitat și să nu mai joc zeci de meciuri pe un singur bilet în speranța că intră, pentru că nu intră. In al doilea rând, nu m-am mai folosit de statistică în același fel ca înainte. Am lăsat intuiția să joace. Imi plac cotele mari, cele pe care bookmakerii le evaluează cu sub 50% șanse, fiindcă așa dispare și din presiune. Când pariem pe o cotă de 1.40, ne simțim oarecum obligați șă câștigăm, șansele sunt de partea noastră, dar dacă nu iese, dezamăgirea e mare iar procesul de recuperare cu atât mai dificil. In schimb, dacă pariez pe cote de 4 și ratez la primele două încercări, nu e problemă; intră a 3-a oară și sunt pe profit. Nu spun că aceasta este calea de a câștiga, doar că asta funcționează pentru mine. Postez zilnic avancronici, iar la final de obicei las două ponturi pentru acel meci. Postez și bilete în zilele în care găsesc ceva tentant. Nu aruncați bani pe care nu vi-i permiteți pe sugestiile mele, nu pot garanta câștiguri tot timpul pentru că pot prinde foarte ușor o perioadă fără inspirație. Accesul la toate ponturile este gratuit. Multă baftă!
Articles