Skip to content

Pariem simplu în COTA 2.35 pe derby-ul etapei din Serie A, AC Milan – AS Roma

Ultimul meci al zilei în Italia ne aduce și cel mai tare meci, între două echipe cu pretenții. Vom juca direct pe rezultatul final.

AC Milan este pe locul 3, cu un parcurs excelent în cele 19 etape. Din păcate pentru ea, Juventus și Inter Milano au parte de un sezon aproape perfect și este la 7-12 puncte distanță de acestea. Are 6 puncte peste locul 4. Are ultimul loc al podiumului asigurat pentru încă două etape.
La mijlocul săptămânii a fost eliminată din Cupa Italiei de către Atalanta, chiar în fața propriilor fani. Rossonerii nu își permit un nou meci eșuat pe teren propriu, acolo unde câștigă mai mereu.
Stefano Pioli are probleme în apărare, neavându-i la dispoziție pe stopperii Kalulu, Tomori și Thiaw, iar Theo Hernandez va fi mutat în centrul apărării. Pobega este și el accidentat. Florenzi este incert. Bennacer și Chukwueze sunt la Cupa Africii.

Echipa probabilă Milan:

Maignan – Kjaer, Theo Hernandez, Jimenez, Calabria – Reijnders, Adli – Loftus-Cheek, Leao, Pulisic – Giroud

OFERTA MOMENTULUI! 324 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT TE AȘTEAPTĂ ACUM. TREBUIE SĂ TE INREGISTREZI PRIN ACEST LINK

AS Roma a coborât pe locul 9, dar este aproape de locurile de cupe europene. De fapt, este la doar 4 puncte de Fiorentina, care ocupă ultimul loc care duce în Champions League. Mai îngrijorător este jocul echipei lui Jose Mourinho. Romanii au pierdut la 0 ultimele 3 deplasări, cu Bologna, Juventus și Lazio.
Dybala s-a accidentat în sfertul de Cupă cu Lazio. Smalling nu este nici el apt de joc. Mancini și Diego Llorente sunt incerți. Ndicka este la Cupa Africii.

Echipa probabilă Roma:

Patricio – Cristante, Llorente, Mancini – Paredes, Bove, Pellegrini, Zalewski, Kristensen – Belotti, Lukaku

Ultimul duel a fost câștigat de Milan, pe Olimpico din Roma. Oaspeții n-au mai câștigat un meci direct pe San Siro din 2017. Foarte multe goluri s-au marcat între cele două echipe în ultimii ani. De această dată am ales să pariem doar pe învingătoare, care ar trebui să fie echipa gazdă.

Pontul redacției:

DACĂ NU AI CONT LA SUPERBET, APASĂ PE BILETUL NOSTRU. CREEAZĂ-ȚI CONT ȘI PRIMEȘTI 324 ROTIRI GRATUITE LA BURNING HOT, CU CONDIȚII MINIME DE RULAJ. FĂRĂ DEPUNERE

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE