Skip to content

Pariem simplu în COTA 1.80 pe primul meci al etapei 21, Voluntari – Farul Constanța

După ce a fost lider detașat pe parcursul întregului sezon, Farul s-a văzut aseară egalată în clasament de către CFR Cluj. Vom paria pe lipsa de goluri în meciul contra lui FC Voluntari.

Ilfovenii încă pot spera la play-off; au 25 de puncte, cu 5 mai puține decât Hermannstadt, echipa clasată acum pe locul 6, singurul loc care realist vorbind încă mai este disponibil. Primele 5 au un avans destul de 6 puncte față de restul și totodată sunt echipele mai valoroase. Nu au mai pierdut de 5 etape, de la meciul cu Petrolul, iar de atunci au câștigat de două ori și tot de două ori au scos remize, ultima contra lui Sepsi, acum o săptămână.

Echipa probabilă Voluntari:
Popa – Armaș, Matricardi, Ricardinho – Costin, Aliji – Rata, Govea, Maleke – Florea, Nemec

PROMOȚIA FINALULUI DE AN! 123 DE ROTIRI GRATUITE LA ROLL & DICE. FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ. DOAR PRIN ACEST LINK

Farul a suferit o înfrângere drastică etapa trecută cu Hermannstadt, scor 4-0. A fost abia a doua înfrângere din tot campionatul. In prima primise tot 4 goluri de la CS U Craiova, ar și marcase 3. Incă este liderul campionatului, având avantaj la meciurile directe față de campioana en-titre. Partea bună este că măcar restul echipelor sunt la diferență destul de mare. Echipa lui Hagi a avut niște rezultate la poli opuși în ultimele două săptămâni; a învins-o pe Botoșani cu 8-0 înregistrând scorul campionatului, apoi a făcut doar 0-0 cu CFR Cluj în Cupa României și a fost eliminată, apoi a urmat umilința de la Sibiu. Mihai Popescu este suspendat. Borza și Louis Munteanu sunt accidentați.

Echipa probabilă Farul:
Aioani – Larie, Lazar, Kiki, Sirbu – Băluță, Grameni, Artean – Pitu, Torje, Alibec

Pe hârtie, constănțenii au clar echipa mai bună, iar clasamentul doar confirmă acest lucru. Totuși, forma de moment este de partea echipei lui Liviu Ciobotariu. Chiar și în cele două meciuri directe disputate la Voluntari, gazdele au câștigat cu 1-0. Nu va fi ușor pentru „rechini” să obțină toate cele 3 puncte sau măcar să înscrie. Pariem simplu că nu vor marca ambele echipe. Va fi meci între două defensive de calitate, printre cele mai eficiente din campionat.

DE NERATAT! INREGISTREAZA-TE PRIN ACEST LINK ȘI PRIMEȘTI 123 DE ROTIRI GRATUITE LA JOCUL ROLL & DICE. FĂRĂ CONDIȚII DE RULAJ

Pontul redacției:
FC Voluntari – Farul Constanța- Nu marchează ambele, Cota: 1.80

Promoțiile Zilei

900 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
600 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
500 DE LEI PARIU FĂRĂ RISC +
+300 Rotiri Gratuite
+50 LEI FREEBET
500 DE LEI
PARIU FARA RISC
300 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
3.000 DE LEI
+ 231 DE ROTIRI GRATUITE
1.200 DE LEI
+ 300 DE ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
BONUS DE BUN VENIT
4.500 DE LEI
+ 300 ROTIRI GRATUITE
1.500 DE LEI
+ 2222 ROTIRI CASH
9900 DE LEI
+ 99 ROTIRI GRATUITE
1.000 DE LEI
+ 300 ROTIRI CASH
5000 DE LEI
+ 650 ROTIRI GRATUITE